Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjhez kell mennem, de félek?
Régóta együtt vagyok a barátommal, mindenki azzal fáraszt, mikor lesz már esküvő, a férfiismerőseim meg azt lesik, mikor szakítunk végre, mert ők akarnak elvenni a barátom helyett.
A párom szülei már teljesen be vannak sózva, ahogy a barátai is, már esküvői ruhát kellett próbálnom, teljesen kivagyok. A párom öccse most szakított, náluk is esküvő kellett volna, legyen, a szülei nem bírnák feldolgozni, ha most meg én lépek le. Ahogy a barátaink se. Együtt vagyunk évek óta, és már tényleg csak az a papír hiányzik.
Viszont az utóbbi pár hónapban a kapcsolatunknak kb annyi lett. A páromnak fel se tűnik, hogy elhanyagol, szerinte jól van az új. Szex sincs, az se segítene, ha meztelen rávetném magam a konyha közepén. :(
És sajnos tudatosult bennem, hogy én mást akarok. Valaki mást, valami mást.
De egyszerűen utálom, gyűlölöm magam, hogy arra megyek ki a konyhába, hogy a párom az esküvői költségvetést beszéli meg a baráti körrel, nekem meg máson, máshol jár az agyam. :(
És ennek így mi értelme is van?
12 éves vagy,hogy nem tudod kinyitni a szádat?
A problémák miatt is ki kellett volna rendesen,emiatt meg főleg.
Már a kérdésed kiírása is árulkodó volt:"férjhez KELL mennem"
Ugye érted?
Amit itt leírtál,hát egyértelmű a helyzet.
Te is tudod,nem szabad megtenned, ha mindezek ellenére megteszed,magadra vess.
"A párom öccse most szakított, náluk is esküvő kellett volna, legyen, a szülei nem bírnák feldolgozni, ha most meg én lépek le. "
Az legyen az ő gondjuk!
Te a saját életedért vagy felelős, és a környezetedben élők élete a Te rossz döntésed miatt kisiklana, hiszen senki nem azt akarja, hogy a fiának olyan felesége legyen, akivel nem boldog!
"Szex sincs, az se segítene, ha meztelen rávetném magam a konyha közepén. :( "
Ez mióta van így? Ez elég nyomós ok, hogy ne házasodjatok, és a szurkolóitok előtt is maximálisan megállja a helyét!
Az eljegyzés mikor volt?
Igen-t mondtál már, vagy Te ki is vagy hagyva a tervezésekből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!