Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan házaspárokat akik a megismerkedésük után hamar (fél év) összeházasodtak és nem bánták meg mert azóta is boldogok?
Persze, kívülről.
Ismerek ilyet: 1 éven belül megvolt a házasság, terhesség is. 15 éve vannak most együtt. A gyereket mindketten imádják. A férfi a falra mászik a feleségétől, napi 4-5 órákat túlórázik, csak hogy ne kelljen hazamennie.
De azért a mosolygós fotók ott vannak, a feleség mindenkinek azt meséli milyen boldogok. A férj meg inkább nem beszél a dologról.
Könnyű így mondani mások tényleges ismerete nélkül, hogy ja, volt osztálytársam, a szomszéd lánya meg a Pisti unokatesójáék már 10 éve boldogok - csak az a kérdés, hogy mennyi igaz ebből?
Maximum annak lehet hinni, aki saját magáról vagy közeli hozzátartozójáról írja ezt, mert a tapasztalat az, hogy az ilyen házasságok bizony általában megromlanak (nem csoda, ha az ember zsákbamacskát vesz).
Mi már ismertük egymást korábban, hivatalosan november elején jöttünk össze, július közepén házasodtunk.
Öt év.
Hullámvölgyek vannak. Szerintem mindenhol.
Nem hiszek a Hollywoodi rózsaszín álomban.
Nagyszüleim 58éve vannak együtt, de még mindig van min összekapniuk félévente. Pár nap haragszomrád, aztán a papa visz virágot :)
Az 5-ös válaszolónak igaza van.
Mi 8 hónap ismeretség után házasodtunk,esküvő után 3 hónappal már mutatkoztak jelek,sőt miután lehullt a rózsaszín lepel visszagondolva,már az elején.
35 évesen házasodtunk,siettünk,hogy benne vagyunk a korban,esküvő után másfél évvel megszületett a kisfiunk,és pokol az életem a férjem mellett.
Minimum 2 év ismeretség,és együttélés is esküvő előtt!!!
Szia kedves utolsó!
Ha megkérdezhetem ezt tőled, ha pokol az életed a férjed mellett, miért nem váltok el? A gyerek miatt?
Egyszer már elköltöztem a szüleimhez a gyerekkel.Akkor visszakönyörgött.
Igen,a gyerek az ok,szereti az apját,ennek örülök is.De engem semmibe vesz a férjem,szinte semmi kommunikáció köztünk,én kezdek beleőrülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!