Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok példát arra, hogy valakik 18-20 évesen ismerkedtek meg, és később összeházasodtak, azóta is boldogok?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok,tekintve hogy manapság egyre ritkább az ilyen:)2015. aug. 22. 18:36
2/13 anonim válasza:
Én is tudok. Talán a srác vagy 22 a lány vagy 19 legetett. Ennek vagy 5 éve. Kb 3 éve házasok.
3/13 anonim válasza:
Én tudok! A szüleim :)
Anya 18 volt, apa 28. Szeptemberben lesznek 25 éve házasok.
Bár tudom, ez sem most volt, de hát na. :)
4/13 anonim válasza:
a baráti társaságomban 3 olyan pár is van,akik általános óta vannak együtt!!35 évesek!
5/13 anonim válasza:
Elég sokat, sőt vannak akik ennél korábban. Kapásból öt ilyen párt tudok mondani, de ha kicsit megerőltetem magam talán még többet is. 60 felettiek is vannak köztük meg 35 körüliek.
6/13 anonim válasza:
Jelen!:) Igaz, mi még csak 8 éve vagyunk együtt, de a fent leírtak igazak ránk. Egyik barátnőmék 9 éve vannak együtt, szintén korán ismerkedtek, és három volt osztálytársam is együtt van a gimis szerelmével már 10 éve, mindhármuknál megvolt az esküvő is.
7/13 anonim válasza:
A hugom 17 volt, a sogorom 20 amikor osszejottek.Jovore 40 eves hazasok lesznek, es olyan szepen elnek, hogy azt tanitani kene:)
8/13 anonim válasza:
Szüleim, apa 19, anya 20 volt, az esküvőn, előtte 3-4 évig jártak, idén lesz a 25.évfordulójuk! <3
9/13 anonim válasza:
Igen, ismerek több ilyen baráti házaspárt.
10/13 anonim válasza:
Anyám 19 volt amikor megismerkedtek,apám 29. Ennek már 34éve,és a mai napig boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!