Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmék összeházasodtak, barátoknak buli?
Én ilyenkor mindig kicsit önző vagyok, s általában olyan italt viszek, amit én szeretek.
Ajándék. Célszerű lenne valami hasznossal megdobni őket, ami ami a közös életükben is jól jön, de ha nem akarsz sokat költeni, meg a kapcsolatotok sem olyan szoros, akkor valami apróságot...teszem azt, most a hasamra ütök, egy teás készletet :) Te ismered őket valamennyire.
De ha nem elvárás a nászajándék, akkor vigyél nekik valami finom minőségi italt. Ha mégsem jön be nekik tovább adhatják.
Vagy a házasságuk emlékére graviroztass egy boros üvegre valami rájuk jellemző dolgot. Vagy csináltathatsz szintén boros üvegre a képükkel cimkét. Ezt tiszta véletlenül tudom, hogy 5000 forintból ki lehet hozni. Igazából a bor minőségétől függ.
Ami már megvan: vettem egy szép "csatos üveget", tettem bele
nagyon finom/minőségi házipálinkát és festettem rá akrilfestékkel. (rájuk jellemző dolgokat)+ a házasságuk dátumát meg a nevüket.
De ezen kívül szeretnék még valamit. Egy jobb üveg whiskey megfelelne pluszba? Nem akarok szégyenkezni az ajándékom miatt. :S Viszont ők sem szóltak hónapokkal ezelőtt...
Fél literes az üveg.
De ők az italt a bulira értették.
Ezt ajándéknak szánnám, mivel tudom hogy szeretik a jó pálinkát. (ki nem?:) )
Amúgy néhány sört is viszek, az alap.
Azért tettem fel a kérdést, hogy más szerint ez elég-e vagy még valami kellene. Porfogót nem akarok venni, mert tudom h én sem örülnék neki. Pénzt meg hát úgy adni, hogy 2 hete szóltak...hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!