Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Így is lehet emlékezetes, jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így is lehet emlékezetes, jó buli a lagzi?

Figyelt kérdés

Nem lesz nagy vendégsereg. Per pillanat olyan 40-50 főt számoltam. Ráadásul ennek a kb. 85%-a idősebb korosztály, 60-70 évesek, rokonok. Sajnos se nekem, sem a páromnak nincsenek olyan igazán bulizós barátai, sőt a baráti meghívottak létszáma ki is merül nagyjából 6 főben. Egyikünk se volt sose bulizós, nagy társasági életet élő típus, így nincsenek is ilyen ismerőseink. Viszont olyan jó volt mások esküvőin, ahol mindenki önfeledten mulatott. De tartok tőle, hogy ez ezzel a vendégsereggel nem fog sikerülni. Mit lehet tenni, hogy jó legyen a hangulat? Most kezdem kicsit bánni, hogy nem vagyok annyira társasági ember. Egyáltalán hogy lehet baráti társaságot kialakítani? Nincs előttem minta se nagyon...

Vannak ismerőseink, akik bulizósabbak, de nem kimondottan ismerjük egymást annyira, hogy elhívjam őket az esküvőre. Vagy mégis hívjam meg inkább őket? Olyanokra gondolok, mint például nyári munkából származó "kollégák", akikkel 3 nyarat dolgoztam végig. Jól kijövünk egymással, de pl. két nyár között egyáltalán nem tartunk kapcsolatot. Lécci adjatok tippet. Akár kapcsolattartásra, akár baráti kör kialakítására, vagy arra hogy hogy legyen bulisabb a lagzi.

2014. máj. 22. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
annak nincs értelme, hogy most gyorsan elkezdj barátokat keresni a lagzi miatt... ha idősebb a korosztály én azt javasolnám, hogy mindenképp mulatós zene legyen, amit ők kedvelnek.. a fiatalok is ráállnak pár pohár "üdítő" után :) hidd el nem kell ahhoz fiatal társaság, hogy a lagzi igazi jó mulatós legyen... az idősebb korosztály is tud igazán jót mulatni, csak olyan zene kell, ami nekik is tetszik :)
2014. máj. 22. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Oh az öregek tudnak csak igazán bulizni. ;-)
2014. máj. 22. 16:02
 3/7 gömbicica ***** válasza:
92%

volt szerencsém részt venni egy

ARANYLAKODALOMBAN!!!!

fergeteges volt!!!!!

gondolhatjátok, hogy itt is volt idős ember bőven.

2014. máj. 22. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Ha olyan zene van, ami magyar nótákat és szalontáncokat játszik, akkor jó lesz a lagzi is. Az idősebbek tudnak mulatni, a mai fiatalok csak "rángatózni."
2014. máj. 22. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen csak egy ereszdelahajamat-féle mulatozós esküvőn jó a hangulat. Lehet, nem is erre kellene hajtani (kivéve, ha bulizósak az öregek, akkor mehet a szalonzene / mulatós ízlés szerint :D), hanem egy csevegős-beszélgetős napra.
2014. máj. 23. 00:33
 6/7 anonim ***** válasza:
nálunk is csak ennyien voltak kb fele-fele arányban. A fiatalok előbb leléptek, mint az idősebbek. Ők ropták igazán :)
2014. máj. 23. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jópofa játékokkal is fel lehet dobni a hangulatot, remekül szórakozni és megalapozni a mulatságot.

Nem csak úgy lehet jó az esküvő, ha mindenki táncol. Szerintem az a lényeg, hogy mindenki saját magához képest jól érezze magát. Tánc és tombolás nélkül is remekül lehet szórakozni akár.

Nálunk volt jópár játék, amiben kivétel nélkül mindenki részt vett, annyira tetszett nekik, mert az esküvő részesének érezték magukat. Pl volt időkapszulát, ahova a 90 éves nénike is boldogan írta be a jókívánságait és a fiatalok is. Táncolni pedig max 10-en táncoltak. Mégis, mindenki azt mondta nagyon jól sikerült a lagzi.

2014. máj. 23. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!