Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy honap mulva eskuvo! Mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy honap mulva eskuvo! Mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés
lassan eljon a mi nagy napunk, szeretnem ha minden tokeletes lenne! és nem szeretnek utana azon gondolkodni, hogy mit csinalhattam volna jobban/ masképp, tippeket otleteket varok, kinek milyen volt, mi az ami jo otletnek bizonyult mi az amit maskepp csinaltatok volna? mi az amirol elfeledkeztetek és hianyzott?

2014. máj. 13. 22:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én nem arra koncentrálnék, hogy minden tökéletes legyen, hanem hogy jól érezzük magunkat mi ketten. Példa: az esküvőnkön nem szólt a templomban a mikrofon, és nem bírták bekapcsolni. A férjem egy idő után fölállt, odament, és ő kapcsolta be. Volt nagy nevetés, sok a nevetős kép rólunk, és sokaknak az tetszett a legjobban, hogy a pap zavarában kifelejtette a gyűrűs és megcsókolós részt, és kénytelen volt újrakezdeni. Ha érted mire gondolok. (Más: a szöveg tagolásod, kis- és nagybetű, khm...)
2014. máj. 13. 22:16
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Tokeletes nyugodtsagban vartam az eskuvom napjat es nem tortem a fejem semmi olyasmin sem az eskuvo elott, kozben vagy utan, hogy mi sulhet el rosszul, mit kene maskepp csinalni, vagy hogy mit felejtettem el.

Az eskuvoi "problemak" 90 szazaleka muvileg krealt, teljesen jelentektelen dolog.

Ketten a felesegemmel inteztunk a dolgokat es fizettuk a kiadasok kb. 70 szazalekat, a maradekot pedig a szulok.

2014. máj. 13. 22:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha azon görcsölsz utólag, mit lehetett volna máshogy, jobban, az elég... buta hozzáállás. Valószínűleg ilyen nincs is, legalábbis remélem.

Ez nem egy tökéletes színdarab, ahol nem megengedett semmi hiba, apró botlás, ahol mindennek perfektnek kell lennie. A saját magad örömét rontod el, ha ilyen hülyeségeken töröd az agyad, és szinte biztos, hogy valami hibát találsz, amivel elveszed a kedved az egésztől.

2014. máj. 13. 22:31
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

A legfontosabbal kezdem: Gratulalok! Sok boldogsagot!

Nekunk eskuvoszervezonk volt, bar igy sem tudtam kiadni az iranyitast a kezeim kozul, minden apro reszletrol tudni akartam, minden lehetoseget szamitasba vettem es B-tervet keszitettem a problemas reszekre.:) De igy is imadtam minden pontjat a szervezesnek (is), a szo szoros ertelmeben tokeletes volt.

Az utolso egy honap mar tenyleg csak a sajat formam

tokeletesitesekrol szolt. :) Meg tobbet sportoltam (ovatosan, nehogy nyakamat torjem persze:)),tisztitokurat csinaltam, kozmetikai kezelesekre jarogattam (mikor ha nem most alapon), relax masszasra mentem, sot meditaltam is (eloszor es utoljara). Egyszoval csak magamra (es a paromra) koncentraltam. ;) Tedd ezt te is! Szuper lesz minden, meglatod!

2014. máj. 13. 22:40
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

Javasolt az esküvő előtt kicsit visszafogni a zabálást, kevesebb kenyeret, péksütit enni például. De ez a vőlegényre is érvényes, mert egy sörhasú, röfögős, fingós vőlegény mellett qrva szépen fogsz mutatni, hiába a jó alak.

Tökéletes úgysem lesz minden, erre ne is készülj. Jó lesz biztosan, de olyan nincs, hogy tökéletes esküvő. Kicsit gyakoroljátok a táncot, ez is fontos, hogy ne ott nyomorékoskodjatok a táncparkett kellős közepén. Mondjuk a násznép biztos élvezné, akár youtubra is felkerülhettek vele.

2014. máj. 13. 22:57
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha én megszervezném egyszer,akkor utána soha többet nem gondolnék arra,hogy jaj,mit szúrtam el,úgysem lehet minden tökéletes(számomra!),meg nyilván a vendégek számára sem.Nem mindenki szereti például a zöld színt,sőt,nagyon kevesen szeretik,én meg szeretem.De kit érdekelne,ha úgysem tudok például mindenkinek a kedvére tenni?

Amíg nekem,meg a leendő férjemnek tetszene,addig oké,de így is lehetnek nézeteltérések.Szerintem mondjuk egy férfi nem szól bele ezekbe a dolgokba túlzottan,mert ők csak az eseményeket tartják sokszor fontosabbnak,mintsem az úgymond "látszatot".

Sokszor,ha mindent tökéletesnek akar mutatni az ember,azt mondják rá,hogy "álszent".Pedig nem is,csak megakart felelni mindenkinek.

Olyan meg szerintem egy részletesen kidolgozott szervezésnél nem fordulhat elő,hogy valamit elfelejtessz.Ha mégis,akkor otthon bepótolod,ha lehet,ha meg nem,akkor más élménnyel kipótolod.

2014. máj. 13. 23:04
 7/14 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi válaszokat, bár talán nem írtam tul világsan mire is vagyok kivancsi :))) nem azzal lenne a problema ha elesnek vagy mas ,,cikis,, helyzetbe kerulnek :D ezen inkabb nevetnek :) sokkal inkabb gondolok apro reszletekre amirol elfeledkezem a nagy keszulodesben, mint pl szalagok a vendegeknek ( amirol tegnap beszeltem egy ismerossel, és az en fejembol teljesen kiment) számomra ez a nap mindenkepp tokeletes lesz :) csak mivel meg nem voltam soha eskuvobe, nincs viszonyitasi alapom :) nincs elottem pontosan h is kene h mukodjon az egesz nap, es lassan pedig eljon ez a csodas esemeny :)
2014. máj. 13. 23:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk június végén lesz az esküvőnk és épp tegnap gondolkoztam, hogy milyen apróságok legyenek nálam (vagy a kocsiban) amik jól jöhetnek.

1. Ha lesz menyecske vagy menyasszonytánc akkor edény, fakanál, konyharuha (ez már mondjuk a lagzi helyszínen legyen)

2. Tartalék cipő, harisnya, combfix

3. Valami harapnivaló és innivaló (ha csak nem vagy az a típus aki egész nap bírja étlen-szomjan)

4. A menyecske és a menyasszonyi ruhádhoz illő cérna, és tartozékok tű, olló (hidd el jól jöhet)

5. Ha nagy a körmöd vagy műkörmöd lesz egy körömreszelő (az is letud törni)

6. Papírzsepi, sminkkorrekciós dolgok, törlőkendő (egy kis frissességet biztosít)

7. Fotózkodáshoz alád egy lepedő, pokróc vagy törölköző

Nekem eddig ezek jutottak az eszembe de még addig lehet, hogy bővül a lista! Remélem tudtam segíteni! Sok Boldogságot!

2014. máj. 14. 07:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Az egyetlen amire figyelned kell, hogy tudd miért vagytok ott: azért, hogy összekössétek az életeteket és együtt folytassátok és ha probléma van azt nem világkatasztrófaként felfogni. Egy esküvőben az a szép, hogy bármi megtörténhet, de ezt a szépséget beárnyékolja, hogy meg is történik. Minden esküvőn vannak bakik, meleg a kóla, hideg az étel, bakizik az anyakönyvvezető, a pap Szilvinek szólít pedig Géza vagy, egy gyerek leveri a virágdíszt az asztalról ami magával rántja a fél terítéket is, a vőlegény elrontja a betanult nyitótáncot és még napestig lehetne sorolni. A lényeg, hogy ezek kis dolgok, amik elenyészőek ahhoz a varázslathoz képest, hogy két ember, jelen esetben Ti, összekötitek az életeteket. Koncentráljatok egymásra és azokra akik veletek örülnek. A többi is fontos, valóban. Fontos a jó fotós (esküvőfotósként mivel is kezdeném mással), fontos az ügyes cinematográfus, a finom ételek, a gyönyörű dekor, a szép menyasszonyi autó, a feldíszített templom, a szép ruhák, a rokonok köszöntői, a kikérő de ezek ezek mind eltörpülnek amellett, hogy örök hűséget fogadtok egymásnak. :)

Sok boldogságot! :)

2014. máj. 14. 09:39
 10/14 A kérdező kommentje:
8-as válaszoló! Te vagy az egyetlen aki megértette a kérdésem lényeget! Ebből egy dologra sem gondoltam de mindet meg fogadom!!! Nagyon szépen köszönöm! A válaszod számomra 1000% volt :) en nem felek a bakiktol fiatal pár vagyunk nevetünk majd rajta! De ilyen kis apróságok azok amelyekről elfeledkezunk a nagy hajtasban! Kérlek ha meg valami eszedbe jut írd meg! Sok boldogsagot és örömökben teli készülődést!!! :)
2014. máj. 15. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!