Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Én szervezem barátnőm lánybúcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én szervezem barátnőm lánybúcsúztató buliját. Mire figyeljek?

Figyelt kérdés
Nektek milyen szokások tetszenek? Mik nélkül elmaradhatatlan egy ilyen buli?
2014. ápr. 1. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokféle lehet egy lánybúcsú, a legfontosabb, hogy a menyasszony vérmérsékletéhez igazodjon. Ha ő egy bulizósabb alkat, akkor lehet bevezető játékok után egy szórakozóhelyen folytatni, ha inkább csendes, otthonülős, akkor valamelyik lánynál tartani egy meglepetés ottalvós bulit vicces játékokkal, megnézni a kedvenc filmjét, együtt főzni stb. A lényeg, hogy ő jól érezze magát, nem pedig az, hogy megfeleljen a buli bármilyen szokásnak, szabványnak. :)
2014. ápr. 1. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
16%

"A lényeg, hogy ő jól érezze magát"

Hát pont nem. Neki már mind1, kalap, kabát, sikta.

A legénybúcsút a haverok azért szervezik, hogy jól érezzük magunkat. Gondolom, a lánybúcsú sincs másként.

2014. ápr. 1. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha nagyon vad lányok vannak ott hívjatok engem chippendalenek :D
2014. ápr. 1. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszadóval értek egyet. Én tavaly szerveztem a legjobb barátnőmnek és úgy csináltuk, hogy neki legyen jó! Mindenképpen vedd figyelembe, hogy milyen beállítottságú! Sok sikert a szervezéshez!
2014. ápr. 1. 12:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

A bnőm eléggé nyitott, csöppet sem zárkózott lány, hanem bevállalós, ezért a kérdésem még mindig ugyanaz, milyen játékok lehetnek? Biztosan nem lesz filmezés, sem főzőcskézés 20 lánnyal... :)

Ő azt mondta, neki mindegy, hogy mi lesz!

2014. ápr. 1. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok megint. Igen, ez egy fontos infó, így könnyebb. :)

Én úgy csinálnám, hogy valakinél találkoznánk, és ott lehetne kezdeni a bulit játékokkal. Lehet teszt a vőlegényről jó sok kérdéssel, amire előre kikéritek tőle a válaszokat. Ilyeneket szoktak beletenni, mint hányas a lába, mi volt a jele az óvodában, mi volt az első szava, melyik híres nőt tartja a legszexisebbnek stb. Úgy szokták, hogy ha nem jó a válasz, kap valami feladatot a menyasszony, legtöbbször egy felest. :)

Lehet puzzle-t készíteni a vőlegény képéből, gyerekkori képéből, amit időre kell kirakni, lehet határidőt szabni, amit ha túllép, szintén inni kell, vagy valamit bevállalni.

Vicces otthoni feladat lehet, hogy próbálja meg lerajzolni a vőlegényt, vagy épp magukat együtt 50 év múlva, hogy fognak kinézni. Sok alkohol után vicces végeredmény születhet. :)))

Szoktak még az utcán, akár a szórakozóhely felé útközben olyan feladatot adni, hogy gyűjtsön aláírást, jókívánságot, vagy épp ha nagyon őrült a társaság, óvszert gyűjteni a szembejövő pasiktól.

Szoktak oklevelet is átadni a menyasszonynak a végén, amit a résztvevők aláírnak emlékül.

Ennyi jutott hirtelen eszembe, de biztos írnak még a többiek is. :)

2014. ápr. 1. 13:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor az en baratnomnek szerveztem, mi elvittuk egy puccos etterembe, amit kuponosan fizettunk, utana egy rozsaszin limo jott ertunk es kezdodott az italozgatas. Vegul egy szorakozo helyre mentunk ahol mar spiccesen kapott feladatokat. Pl hivassa meg magat egy italra azzal akire mi ramutatunk, gyujtson ossze 10 pasitol autogramot, etc. Jol sikerult:) bar a vege kisse homalyba veszett:)
2014. ápr. 1. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam úgy volt, hogy a szervező barátnőmnél kezdtünk, vicces történeteket kellett mesélniük, amik összébb rázták a csapat azon tagjait akik esetleg még nem ismerték egymást. Aztán volt üveg pia, rajta szövegekkel, hogy miért mész hozzá, és addig kellett leinnom, ami az indok. Ilyenek voltak rajta, hogy jó a haja, sok pénze van, jó az ágyban, az anyja jól főz meg ilyenek, az alján meg hogy szeretem :) aztán volt jófeleség teszt is, gombvarrás időre meg rántáskészítés (mindez egy üveg bor után jókat röhögve) meg játékos tesztek, amibe korábban bevonták a vőlegényemet is, mekkora lába van, mi a kedvenc zenekara, színe, szexpóza :D ilyenek. Aztán egy koktélbárba mentünk és buli meg tánc volt hajnalig, rajtam tiara meg egy szalag szöveggel miss menyasszony hungary 2010 hátulra meg game over és voltak ott is feladatok, pasikat leszólítani meg asztalon táncolni, meg a csajok és a bárban lévő idegenek irkáltak nekem tele egy kiskönyvet mindenféle bölcs tanáccsal a házassághoz :D mai napig jót röhögök rajtuk, klassz este volt.
2014. ápr. 1. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Amiket én hallottam, és nagyon tetszett:

-egy nagy lepedőre felírták, hogy "Jövő héten férjhez megyek, dudálj, ha szerinted is mázlista a vőlgényem ;)" és kiállították a lányt egy zebrához, ahol a lepedőt fel kellett tartania amíg piros volt az autóknak. Azt hiszem, 20 dudálást kellett "összegyűjtenie", egy piros alatt megvolt :)

-másik lányzóval különféle háztartási anyagokat szagoltattak (domestos, olaj, liszt, stb.) bekötött szemmel, helyesen kellett válaszolnia, hogy mit szagol éppen.

2014. ápr. 2. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!