Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szervezem barátnőm lánybúcsúztató buliját. Mire figyeljek?
"A lényeg, hogy ő jól érezze magát"
Hát pont nem. Neki már mind1, kalap, kabát, sikta.
A legénybúcsút a haverok azért szervezik, hogy jól érezzük magunkat. Gondolom, a lánybúcsú sincs másként.
Köszi!
A bnőm eléggé nyitott, csöppet sem zárkózott lány, hanem bevállalós, ezért a kérdésem még mindig ugyanaz, milyen játékok lehetnek? Biztosan nem lesz filmezés, sem főzőcskézés 20 lánnyal... :)
Ő azt mondta, neki mindegy, hogy mi lesz!
Első vagyok megint. Igen, ez egy fontos infó, így könnyebb. :)
Én úgy csinálnám, hogy valakinél találkoznánk, és ott lehetne kezdeni a bulit játékokkal. Lehet teszt a vőlegényről jó sok kérdéssel, amire előre kikéritek tőle a válaszokat. Ilyeneket szoktak beletenni, mint hányas a lába, mi volt a jele az óvodában, mi volt az első szava, melyik híres nőt tartja a legszexisebbnek stb. Úgy szokták, hogy ha nem jó a válasz, kap valami feladatot a menyasszony, legtöbbször egy felest. :)
Lehet puzzle-t készíteni a vőlegény képéből, gyerekkori képéből, amit időre kell kirakni, lehet határidőt szabni, amit ha túllép, szintén inni kell, vagy valamit bevállalni.
Vicces otthoni feladat lehet, hogy próbálja meg lerajzolni a vőlegényt, vagy épp magukat együtt 50 év múlva, hogy fognak kinézni. Sok alkohol után vicces végeredmény születhet. :)))
Szoktak még az utcán, akár a szórakozóhely felé útközben olyan feladatot adni, hogy gyűjtsön aláírást, jókívánságot, vagy épp ha nagyon őrült a társaság, óvszert gyűjteni a szembejövő pasiktól.
Szoktak oklevelet is átadni a menyasszonynak a végén, amit a résztvevők aláírnak emlékül.
Ennyi jutott hirtelen eszembe, de biztos írnak még a többiek is. :)
Amiket én hallottam, és nagyon tetszett:
-egy nagy lepedőre felírták, hogy "Jövő héten férjhez megyek, dudálj, ha szerinted is mázlista a vőlgényem ;)" és kiállították a lányt egy zebrához, ahol a lepedőt fel kellett tartania amíg piros volt az autóknak. Azt hiszem, 20 dudálást kellett "összegyűjtenie", egy piros alatt megvolt :)
-másik lányzóval különféle háztartási anyagokat szagoltattak (domestos, olaj, liszt, stb.) bekötött szemmel, helyesen kellett válaszolnia, hogy mit szagol éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!