Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánybúcsúra ötleteket kérnék? én szervezem? SOS
bármilyen ötlet jöhet,hova menjünk,ajándékok...stb
amúgy minden legény-leánybúcsún megcsalás történik?olvastam itt érdekes dolgokat...hát meglepődtem....pl legénybúcsún..táncoslány:szopi,dugi...ezt csak a vőlegény teszi vagy a haverok is mehetnek a kvával?
Álljatok bosszút!
Ti meg hívjátok meg Rocco Siffredi-t!
Amúgy sztem csak nagyarcú szöveg. Ha nem, akkor meg szép házasság lehet még az is ami ilyen után jön.
Vagy csak én vagyok konzervatív, és mindenki más dug mindenkivel.
:)
Szerintem a megcsalás az egyén függő, én pl biztos h nem csalnám meg a párom még a leánybúcsún sem.
Ötletek: hívhatsz chippendale fiút, elmehettek vmi forgalmasabb utcára és a menyasszony árulhat petrezselymet, lehet kapni ilyen "szépségverseny" szalagot -csak épp vmi poén szöveggel.
ÚRISTEN!!
Mi az hogy a leánybúcsún illetve legénybúcsún "meg kell csalni a másikat" ??? Kik azok akik ilyet csinálnak??
Az ilyennek nem érdemes megházasodni:D:D Minek??
pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!