Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Leánybúcsúra ötleteket kérnék?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leánybúcsúra ötleteket kérnék? én szervezem? SOS

Figyelt kérdés

bármilyen ötlet jöhet,hova menjünk,ajándékok...stb

amúgy minden legény-leánybúcsún megcsalás történik?olvastam itt érdekes dolgokat...hát meglepődtem....pl legénybúcsún..táncoslány:szopi,dugi...ezt csak a vőlegény teszi vagy a haverok is mehetnek a kvával?

2012. febr. 2. 21:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt van szalag is,meg több cumó is,nézelődj! :) És jó bulizást nektek! :)

2012. febr. 2. 22:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont ezt akartam linkelni :)

Szerintem is hanyagoljátok a fiúkat. Legyen inkább egy csajos bulizós este.

2012. febr. 3. 09:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, hogy minden leánybúcsúban megcsalás van!

Most csináltunk a barátnőmnek leánybúcsút a nyáron, és semmi ilyesmi nem volt. Próbákat kellett kiállnia, pl. férjismereti teszt, főznie kellett a megadott alapanyagokból, aztán meg kellett kínálnia a szomszédokat a kajával! :D Táncosfiú is csak poénból volt. Váratlanul bejött az egyik ismerősünk táncolni, nyakig beöltözve, de rövidgatya-polóig vetkőzött, mert nyilván csak poénnak szántuk az egészet.

2012. febr. 3. 17:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Süssön valamit, és egy forgalmas úton kínálgatni kell az embereket.:D
2012. febr. 3. 18:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek van saját polója, mindenkiére az van ráírva hogy"szabad", a menyasszonyéra "elkelt" vagy "Game over!".:D
2012. febr. 3. 18:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egy "nyugodtabb" típus vagyok,az én lánybúcsúmon nem voltak "csippendél" fiúk és durva dolgok sem,sőt a piától sem hánytunk!A barátnőim vicces feladatokat találtak ki,amik szerintem nagyon jó pofák voltak,pl:Volt egy életnagyságu pasi ábra kuki nélkül,nekem csukott szemmel kellett felraknom a kukiját,vagy a férjem tenyere körbe volt rajzolva és 5 rajz közül ki kellett választanom melyik az övé,meg volt egy 7,5 dl-s borosüveg benne ital megkérdezték mennyire szeretem a férjem,annyit kellett innom-a tetején vonalig érdekből,lejjebb, a kocsijáért és legalul szerelemből,tehát elvileg ki kell inni az egészet,mert az alján van a szerelem!Aztán uborkára kellett óvszert húznom,kalapból kellett 5 szót húznom(pl körömlakk,szipuzás,csiga),amiből szerelmes sms-t írtam és el kellett küldenem,csináltattak a csajok az eljegyzési képünkből egy kisebb puzzl-t azt kellett kiraknom,tejszínhabos banánt kellett ennem,úgy hogy nem foghattam meg...szóval szerintem nagyon jó volt!És mivel kiálltam a próbákat kaptam egy "oklevelet",hogy házasság útjára léphetek és mindenkinek csokornyakkendője és ördögszarva volt,így én lecserélhettem koronára!Meg volt fütyi alaku tortám!Én nem gondoltam,hogy ilyen jóra sikerül,nagyon jókat röhögtünk,vacsiztunk,sütiztünk...szóval szerintem ilyen formában is meg lehet oldani!
2012. febr. 3. 20:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ősszel szerveztünk leánybúcsút egy barátnőmnek. Voltak szépségkirálynős szalagok, méteráruban megvettük, aztán filccel írtunk for sale illetve sold feliratot. :D A menyasszonynak az utcán aláírásokat kellett gyűjtenie az "akarom, hogy férjhez menj" petícióhoz, volt kvíz a vőlegényről, voltak fiúk, de nem vetkőztek, hanem vicces ruhadarabokba öltöztek :D. És (ez talán már kicsit durva) a menyasszonynak fel kellett hívnia általunk megadott számokat (előre le volt beszélve, hogy kiket), hogy az elveszett szüzességét keresi. :D
2012. febr. 4. 19:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem azt is érdeklődd meg, hogy a menyasszony mit szeretne. Mert lehet, hogy te megszervezed álmaid lánybúcsúját, de a barátnőd pont nem olyat szeretne. Nem biztos például, hogy ő akar szalagban futkozni az utcán aláírást gyűjtögetve, lehet, hogy nyugisabb partyt szeretne. Szóval azért kérdezd szerintem meg tőle, hogy kb. mire gondolt.

Sok sikert a szervezéshez!

2012. febr. 5. 07:56
 19/19 Káma Szexmozi ***** válasza:
100%

Szia! A Legény-leánybúcsú NEM a megcsalásról, és a mértéktelen alkoholfogyasztásról kell hogy szóljon, Csak sokan nem tudnak mást kitalálni, ezért másolják a rossz példát.

Ha jó ötletekre vágysz, olvasd bele egy PROFI SZERVEZŐ blogjába:

[link]

2012. ápr. 28. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!