Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánybúcsúra kellenének nekem jó kis ajándékötletek?
Gésa golyó!
Edzi a gát izmot, jobb lesz a szex :-)
Attól függ, hogy hasznosabb vagy poénosabb ajándékot akartok adni. Hasznosnak jó pl. utazás, színház/mozi/koncert/kiállításjegy, kisebb háztartási kiegészítők, eszközök (a nagyobb dolgok mehetnek majd esküvőre, ide elég fagyiszedő kanál, muffinforma stb.), smink, ruhadarabok, krémek... ha nem tartotta még eddig magát a menyasszony a valami régi, új, kölcsönkért, kék-féle dologhoz, adhattok akár kölcsön is vmi cuccot meg vmi kéket (harisnyakötő, körömlakk stb.).
Ha poénosabbat, akkor mehet közös album régi közös képekből, hülye aláírásokkal... csokorba szedve olyan dolgok, amik esetleg a házassági kötelességeire vagy építkezésre (ha van) "emlékeztetik" (bár nektek kell tudnotok, mennyire vevő a hölgy az ilyen poénokra)... fakanál, homokozólapát stb.
Én adtam: füyipórázt (ha a vőlegény nem birna magával)
csináltam egy tányért. Szépen kídiszitettem és ráírtam, hogy "Veszekedés esetén összetörendő" Ez volt a mennyasszony kedvence! Kapott még mamabúgyit, legyen mibe belehízni, sodrófát, térképet, a címével bejelőlve, hogy a buli után hazataláljon, most hirtelen csak ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!