Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségektől kérdezem, h mennyire libidócsökkentő hogy ha a férjetek az idők során elapásodott és ffelszedett pár kilót?
Nem mindegy, hogy kis pocija lett vagy sorhasa vagy 150 kilosra hizott es egesz nap a tv vagy a szamitogep elott ul es chipset tom!
Biztos hogy csak az a baj, hogy felszedett par kilot vagy mondjuk van vmi mas oka is? Pl. Nem csinal otthon semmit csak lustalkodik...stb.?
Semennyire. Inkább szexis egy kis pocak. A férjem jó húsz kilót összeszedett, de én ugyanolyan vonzónak látom, sőt egyre vonzóbbnak.
Tapasztalataim szerint inkább a férfiakat zavarja a nőkön a plusz kiló, még ha csak 4-5 kg pluszról van is szó.
Egyáltalán nem befolyásol. Bár az én férjemnek amúgy is volt pici pocakja amikor összejöttünk, akármennyire lefogyott, ez nem ment le neki. Amióta összeházasodtunk volt, hogy lefogyott, volt hogy felszedett, de engem ez nem érdekel.
Őt szeretem, nem azt hogy épp hány kiló.
semnnyire.
mind a ketten felszedtunk a kozel 40 ev alatt vagy 30 kilot. es imadom ugy ahogy van meg o is engem.
ha engednem folyton a szoknyam alatt hamiskodna;-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!