Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltam a férjemet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet egy fiatal fiúval, akivel nagyon jó volt, ezért nincs is lelkiismeret furdalásom, ez normális?

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 15:51
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%
39# Butaság, ez pont fordítva van, akinél nincs érzelem annál kötelék sincs, az ilyen érzelem mentes nők inkább a folytonos pasizásban és egyéjszakás kalandokban élik ki magukat! :)
2015. aug. 9. 18:03
 42/56 anonim ***** válasza:
100%

hát figyelj a férjed helyében nekem sem lenne miután végeztem veled :D

az úgy 1-1

2015. aug. 9. 18:17
 43/56 anonim ***** válasza:
100%
#42: de morbid :DDDD
2015. aug. 9. 18:19
 44/56 anonim ***** válasza:
80%
Kár, hogy ezt a kérdést nem tudjuk megmutatni a férjednek...
2015. aug. 9. 19:33
 45/56 anonim ***** válasza:
39%
minden normális ami a társadalomban történik. semmi különlges nincs a világban
2015. aug. 9. 20:42
 46/56 Koni válasza:
43%

Nnna. Először is én senkivel nem fogok leállni veszekedni még véletlenül sem. :) Tudom le leszek pontozva, meg ilyen apróságok, de azt gondolom, hogy annyit megérdemelsz, kérdező, hogy ne mindenki csak szapuljon. A világ egyébként ilyen és akik nem ismernek, nem ismerik a személyiséged, az életedet, azok mindig hatalmas pofával ítélnek el. Érdekesség, hogy egyszer olvastam egy kérdést, amiben a feleség azt kérdezte, ha nincs kedve szexelni, akkor mit csináljon, mi lesz a házasságával és a válaszok háromnegyede ugysnilyrn nagy pofával az volt, hogy ne csodálkozzon, ha a férje meg fogja csalni, mert micsoda rossz feleség. Ki érti.. Na de most ez nem is lényeg. Te inkább tanácsért jöttél ide, az erkölcsi részével nem hiszem, hogy ne lennél tisztában. Én nem mentegetni akarlak, mert nyilván amit tettél, az rossz dolog. Viszont azt is tudom, hogy milyen nehéz egy életen át kitartani. 11 év hosszú idő és igazából a szerelem is átalakul. Ezért az ember könnyen beleeshet ilyen csapdákba. Vigyázni kell! Az hogy nincs lelkiismeretfurdalásod az is sokmindent jelenthet. Én egyszer egy régebbi kapcsolatban megcsaltam a párom, mikor mélyponton voltunk. Akkor nem éreztem semmit, de sokat dolgoztunk a kapcsolatért és egy évvel később csapódott le bennem minden. Szóval ez egy bonyolult dolog. Ha csak egyszeri dolog volt és nem hiányzik az élmény, akkor legközelebb már állj ellent bármilyen kísértésnek. Már úgyis megtörtént, kitörölni nem tudod. De ha motoszkál a fejedben még hasonló gondolat, akkor ott már baj van. El kell gondolkodnod, hogyan tovább, mit is érzel pontosan a férjed iránt. Ezt neked kell érezned, ez csak tanács.

Egyébként, szerintem kevés ember lép ki úgy egy több, mint 10 éves házasságból, mintha csak egy futó kapcsolat lett volna. Sokkal jobban meggondoljuk és lehet, hogy előtte teszünk olyan dolgokat, amiket nem kellene. Ez nem jó, de így van. A legtöbb ember fél egyedül lenni. Hozzáteszem, ha engem 10 év után megcsalna a férjem egy 20 éves modellel (egyszeri alkalommal) de ugyanolyan szerető és jó férj lenne, mint eddig, aki csak egy csábítás hatásába került, én nem akarnám tudni. És nagyon boldogan élnénk le ettől még egy életet. Kicsit hosszú lett, elkalandoztam. De ez is egy vélemény, épp most az enyém. :) Talán más tapasztalatokkal más lenne.

2015. aug. 14. 08:59
 47/56 anonim válasza:
Kedves Kérdező! A válasz a körülményektől függ. Én is megcsaltam egy fiatalabb férfival a férjemet, de ő már 12 éve nem szexelt velem, mert beteg. Ezért nem gondolom, hogy minden szituáció egy tőről fakad. Én sem éreztem lelkiismeret furdalást. Csak szex volt, semmi más. Még ma is tart. Az ö saját házasságában a feleség a szülés utáni depresszióban szenved(ett), 1 éve nem engedte magát szeretni. És ez nem kamu, mert személyesen ismerem mindkettőjüket.
2015. aug. 14. 09:13
 48/56 anonim válasza:
9%

Kedves Kérdező!

A kapott válaszok 99%-át nyugodtan kukázd ki. A hülyék háborognak itt mert könnyű másnak osztani az észt.

Megtörtént? Istenem. Emberek vagyunk. 11 év nagy idő és szerintem nincs is értelme annak, hogy az ember huszonévesen a hátralevő életére lemond a másokkal való szex örömeiről. Amikor házassági esküt teszünk, nem tudjuk mit vállalunk előre. Mert a szerelem elvakít (ideális esetben) és azt hisszük akkor, hogy ez mindig így lesz. Azonban a vakszerelem elmúlik, felszáll a köd és észrevesszük, hogy vannak még vonzó emberek, akik hatással vannak ránk.

Szerintem, amíg az ember igazán szerelmes, addig eskü nélkül sem lép félre. Azért, mert a szerelmén kívül nem akar senki mást. De a szerelem a hosszú évek alatt átalakul szeretetté és ekkor már észreveszünk, megkívánunk néha másokat is.

Nem baj ha nincs lelkiismeret furdalásod. Legalább nem mész tönkre ettől idegileg.

A károgó nagyon okos erkölccsőszöknek meg üzenem: Nehogy egyszer azt vegyétek észre, hogy megcsalt a párotok! Most azt hiszitek, ti olyanok vagytok, hogy titeket soha nem fog megcsalni a párotok, de kerülhettek ebbe a helyzetbe. Sőt, még olyanba is, hogy ti követitek el a félrelépést. Soha se mondd, hogy soha...

2015. aug. 15. 13:27
 49/56 anonim válasza:

Én úgy gondolom hogy egy erkölcstelen nő nem képes 11 évig hűséges házas lenni, ezáltal nem gondolom hogy a kérdező erkölcstelen lenne.

Ha nem érez bűntudatot, akkor valaminek még lappangania kell ott. Rengetegen úgy ócsárolták úgy hogy mit sem tudtak a családi helyzetéről, férjéről, csak elitélték. Én semmiképpen sem akarok vádaskodni de ez az oldal válaszokat nyújt és ti sem vágynátok ilyen "válaszokra" mint amiket itt láttam csak mert félrelépett, senki se tökéletes.

Ilyenkor inkább azt kell megkérdezni, miér nem érez bűntudatot, és egyből megváltozik a nézőpont

2015. aug. 16. 13:32
 50/56 anonim válasza:

Megítélni nem tudlak, de nem is akarlak. Még csak véleményt se tudok, és nem is akarok mondani. A kérdésedre sajnos csak kérdéssel tudok felelni.

Ha nincs lelkiismeretfurdalásod, akkor szerinted miért

kellene lennie? Ha lelkiismeretfurdalásod van, akkor szerinted miért nem kellene lennie?

2015. aug. 16. 13:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!