Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltam a férjemet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet egy fiatal fiúval, akivel nagyon jó volt, ezért nincs is lelkiismeret furdalásom, ez normális?

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 15:51
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
És szerinted miért nincs lelkiismeret furdalása? Csak nem azért mert sz*r alak mert megcsalta a párját?
2015. aug. 9. 17:50
 32/56 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem nyitott kapcsiban éltek akkor ez nagyon nem normális, szégyelled magad!"

Ezt írta Veszteségek Úrnője, amiben szintén benne van, hogy elítélendő, amit az említett hölgyemény művelt és szégyellheti magát. Akkor most miről beszélsz? Én nagyon is egyetértek Veszteségek Úrnőjével, szerintem sem normális és süllyedjen az ilyen a föld alá.

Nem tudom mégis mit várt a kérdező, hogy majd vállon veregetjük és megdicsérjük, amiért félrekúrt, vagy mégis mi? Ne legyél már ilyen szűk látókörű. Erre nem lehet normális/pozitív választ adni, mert a megcsalás minden irányból elítélendő.

Ha meg kiír ide egy ilyen kérdést, akkor vállalja azt, hogy nem fogják megdicsérni a tettéért.

Már leírtuk egy párszor, hogy nem, kicsit sem normális, sem az hogy megcsalta a férjét, sem az, hogy még csak lelkiismeret furdalása sincs. Mit akarsz még??

2015. aug. 9. 17:51
 33/56 anonim ***** válasza:
És mi van ha nincsenek érzelmei?
2015. aug. 9. 17:52
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

Ja és hogy miért nincs lelk. furdalása?

Ööö, nem is tudom, talán mert egy szívtelen némber, aki nem ismeri azt a szót, hogy szeretet/szerelem és nem tudja, hogy működik egy házasság? Na így már megfelel? :)

2015. aug. 9. 17:52
 35/56 A kérdező kommentje:
Szeretem a férjemet,nem akarok elválni,és nem akarok fűvel-fával dugni,eddig hűséges voltam hozzá 11 évig.Nem is ez a lényeg,hanem az hogy nem bántam meg,és nincs lellkiismeret furdalàsom,azért ez egy kicsit furcsa szerintem.
2015. aug. 9. 17:53
 36/56 anonim ***** válasza:
0%
#32 most légysz ne zavarj! Veszteségek úrnőjével beszélgetek! :) majd később játszok veled is ha gondolod.
2015. aug. 9. 17:53
 37/56 anonim ***** válasza:
95%
Elég nehéz lenne rá azt mondani hogy nincsenek érzelmei amikor 11 éve már házas.. ilyen nem jellemző egy érzelemmentes nőre..
2015. aug. 9. 17:55
 38/56 anonim ***** válasza:
96%

#36: Ejnye, látom nem érted, hogy itt NEM dirigálsz senkinek, mindenki azt ír, amit akar, akkor amikor akar.

Mivel végig kötözködtél velem, ezért hadd reagáljak már. Köszönöm :)

Ja és NE, légyszi kímélj meg magadtól, nekem eddig sem volt kedvem veled "játszadozni", csak fáj a hülyeséged :(

2015. aug. 9. 18:00
 39/56 anonim ***** válasza:
44%
#37 pedig akinek nincsenek érzelmei, talán könnyebben is benneragad egy házasságban hiszen elég kényelmes, és nincs mitiváció arra hogy kilépjen belőle. Én legalábbis simán el tudok képzelni ilyen szituációt.
2015. aug. 9. 18:01
 40/56 veteran1978 ***** válasza:
96%

Mondjuk kíváncsi lennék arra az esetre hogy akkor mit szólnál ha a férjed TÉGED CSALNA MEG EGY FIATAL CSAJJAL!

Te hogy éreznéd magad??????????????????????????????

2015. aug. 9. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!