Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltam a férjemet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet egy fiatal fiúval, akivel nagyon jó volt, ezért nincs is lelkiismeret furdalásom, ez normális?

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 15:51
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
58%
Kis szerencsevel jo minosegu bor van a hatadon, majd a ferjed szijjat hasogat belole :)
2015. aug. 9. 16:42
 12/56 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem nyitott kapcsiban éltek akkor ez nagyon nem normális, szégyelled magad!
2015. aug. 9. 16:48
 13/56 anonim ***** válasza:
25%
Az törjön felette pálcát, aki még soha nem csalta meg a barátját barátnőjét, ahelyett hogy itt dumálna.
2015. aug. 9. 16:52
 14/56 A kérdező kommentje:

Sejtettem,hogy egyből megjelennek az erkölcscsőszök.Nem én kezdtem,a sràcot le sem lehetett vakarni,két hétig a nyomomban volt,és egy igazi szépfiú,tökéletes a külseje.

Azoknak a véleménye érdekelne,akik voltak màr ilyen helyzetben.

2015. aug. 9. 16:54
 15/56 anonim ***** válasza:
100%

#13: Képzeld soha nem csaltam meg egy barátomat sem és soha nem is fogom! És nem én vagyok az egyedüli! A házasság pedig egy jóval erősebb dolog, arra esküszöl, hogy kitartasz a társad mellett jóban/rosszban!! Szóval ez akkor is undorító dolog.

#14: Őszintén sajnálom a férjedet, hogy egy ilyen gusztustalan nőszeméllyel kötötte össze az életét, szegény, ha ezt tudná..

Erkölcscsősz? Nem, ez nem erkölcscsőszködés, hanem az igazság. Ez egy alapvető és magától értetődő dolog, hogy NEM csalod meg a másikat, soha!

Azt hiszed az mentség, hogy nem te kezdted, hanem ő nyomult?? És aztán? Szerinted ez érdekel bárkit is? Ha szeretnéd a férjed, akkor akár hónapokig is próbálkozhatott volna, akkor sem csaltad volna meg az állítólagos másik feled. Két hét ráadásul egyáltalán nem hosszú idő, és te rögtön be is adtad a derekad? Ja és tökéletes testű, igazi szépfiú.. Aha értem, gratulálok innen is neked, egy felszínes **** vagy.

Miért nem válsz el és akkor nyugodtan kufircolhatsz a szépfiúkkal és legalább a férjednek is megadnád az esélyt egy normális kapcsolatra, egy normális nővel.

2015. aug. 9. 17:02
 16/56 anonim ***** válasza:
0%
15 akkor ne itt dumálj hanem menj ès törj pálcát felette. Szövegértés 1-es!
2015. aug. 9. 17:03
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
#16: Köszi, majd én eldöntöm hol dumálok, mikor és hogyan, okés? Kettőnk közül itt alapvető hiányosságai neked vannak, nem nekem. Még a végén kihozzák hibásnak azt, akinek nem tartozik a világ legtermészetesebb dolgai közé a másik megcsalása..
2015. aug. 9. 17:09
 18/56 anonim ***** válasza:
23%
#16 jól van, azért el ne sírd magad! :)
2015. aug. 9. 17:16
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
#18: Nyugodj meg, eszem ágában nincs. Pláne nem egy noname oldalon, noname emberek számomra semmit nem érő véleménye miatt :)
2015. aug. 9. 17:18
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
* persze tisztelet a kivéltelek, vannak azért még itt szerencsére értelmes emberek, akiket tényleg a jó szándék vezérel, nem a másik piszkálása és a kötözködés :)
2015. aug. 9. 17:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!