Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet egy fiatal fiúval, akivel nagyon jó volt, ezért nincs is lelkiismeret furdalásom, ez normális?
Igen a jó szándék vezérelt, mikor 2x is leírtam, hogy inkább váljon el a férjétől, így mindketten jól járnak, ő dughat fűvel-fával, minden szép fiúval, a férjének pedig végre lehetősége lesz egy értelmes nővel összejönni, aki meg is becsüli őt.
Azontúl a saját véleményem írtam le, hogy mit gondolok erről az egész megcsalásdiról, és ha jól tudom szólásszabadság révén ezt megtehetem.
#22 ja, az összes többi mondatod meg sértegetés
#23 ti etettek. Nem veszed észre? :)
Mert az indok, hogy nyomult és szépfiú?
Mekkora egy kretén vagy, de komolyan.
Erre nem lehet szebbet mondani...
Ha meg nem tetszenek a negatív reakciók nem lázadozni kell, hanem magadban tartani. Mondjuk azt sem hiszem el, hogy nincs lelkiismeret furdallásod, mert akkor ide sem írtad volna ki a pozitív reakciók, önmegnyugtatás reményében.
Szopacs, hogy vannak még akik normálisan gondolkoznak.
#24: Nem, ez nem sértegetés tudod, hanem ez a való igazság, aki képes annyira lesüllyedni, hogy megcsalja azt a személyt, akivel összekötötte az életét, csak mert az a jó testű szépfiú csapta neki 2 hétig a szelet, az 100%-ig rászolgált ezekre a jelzőkre.
Különben sem értem mit kötekszel, a kérdező kiírt egy kérdés, mi pedig szépen válaszoltunk. A negatív kritika is kritika, ja hogy azt már nehéz elviselni? Egyéni szoc. problem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!