Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltam a férjemet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet egy fiatal fiúval, akivel nagyon jó volt, ezért nincs is lelkiismeret furdalásom, ez normális?

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 15:51
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
0%
Mert téged most a jószándék vezérel? Azért szapulod a másikat? Mit érdekel téged hogy kivel csalja a férjét addig amíg nem a tiéddel?
2015. aug. 9. 17:23
 22/56 anonim ***** válasza:
100%

Igen a jó szándék vezérelt, mikor 2x is leírtam, hogy inkább váljon el a férjétől, így mindketten jól járnak, ő dughat fűvel-fával, minden szép fiúval, a férjének pedig végre lehetősége lesz egy értelmes nővel összejönni, aki meg is becsüli őt.

Azontúl a saját véleményem írtam le, hogy mit gondolok erről az egész megcsalásdiról, és ha jól tudom szólásszabadság révén ezt megtehetem.

2015. aug. 9. 17:31
 23/56 anonim ***** válasza:
100%
21# Te minek kötekedsz? A kérdező feltett egy kérdést, mi pedig válaszoltunk rá, jah hogy a negatív kritikára megsértődik..
2015. aug. 9. 17:32
 24/56 anonim ***** válasza:
16%

#22 ja, az összes többi mondatod meg sértegetés

#23 ti etettek. Nem veszed észre? :)

2015. aug. 9. 17:34
 25/56 anonim ***** válasza:
#23 veled meg egyébként sem kötekedtem. :)
2015. aug. 9. 17:35
 26/56 anonim ***** válasza:
100%

Mert az indok, hogy nyomult és szépfiú?

Mekkora egy kretén vagy, de komolyan.

Erre nem lehet szebbet mondani...

Ha meg nem tetszenek a negatív reakciók nem lázadozni kell, hanem magadban tartani. Mondjuk azt sem hiszem el, hogy nincs lelkiismeret furdallásod, mert akkor ide sem írtad volna ki a pozitív reakciók, önmegnyugtatás reményében.

Szopacs, hogy vannak még akik normálisan gondolkoznak.

2015. aug. 9. 17:37
 27/56 anonim ***** válasza:
100%

#24: Nem, ez nem sértegetés tudod, hanem ez a való igazság, aki képes annyira lesüllyedni, hogy megcsalja azt a személyt, akivel összekötötte az életét, csak mert az a jó testű szépfiú csapta neki 2 hétig a szelet, az 100%-ig rászolgált ezekre a jelzőkre.

Különben sem értem mit kötekszel, a kérdező kiírt egy kérdés, mi pedig szépen válaszoltunk. A negatív kritika is kritika, ja hogy azt már nehéz elviselni? Egyéni szoc. problem :)

2015. aug. 9. 17:39
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
25# Most komolyan szerint pozitív dolog amit a kérdező tett? Ne röhögtess már..
2015. aug. 9. 17:43
 29/56 anonim ***** válasza:
A normális válasz az volt amit veszeségek úrnője írt. Még azt is lehetett volna hogy valószínűleg nem szereti a férjét. Ehelyett mindenki próbálja itt játszani a fejét, hogy elmondhassák hogy mennyire értéktelen a másik. Bár nem tudom hogy ettől jobban érzik-e magukat. Ajánlom hogy majd egyszer higgadt pillanatodban olvasd vissza azt amit írtál.
2015. aug. 9. 17:45
 30/56 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy pozitív, de a kérdés nem os arról szólt, hanem arról, hogy nem érti hogy miért nincsen lelkiismeretfurdalása.
2015. aug. 9. 17:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!