Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vajon tényleg ilyen a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg ilyen a házasság és a párkapcsolat? Tényleg ezzel jár? Mit tegyek hogy boldog legyek életemben csak egy napra?

Figyelt kérdés
Hat ez hosszu lesz....Mi párkapcsolatban élünk már több mint 5 éve,,,,,,,,,,dee 3hete volt az esküvőnk csak egy hirtelen dolog volt kellett valamihez nagyon a házassági anyakönyvi kivonat de én szerettem volna ha kicsit mégis más az a nap mint a többi de sajnos nem volt az 23éves vagyok ő 25 mostanában nagyon nem felhötlen a kapcsolatunk nem sok komunikácio van közöttünk több mint 2hete egy ujjal nem ért hozzam és itt nem a szexre gondolok hanem egy ölelés vagy egy pusi semmi és ez nekem nagyon hianyzik borzasztóan érzem a szeretet hianyat és küzdök magammal hogy ha ő nem akar énse akarjam őt ne aludjak el sirva a fajdalomtol hogy arra vágyom hogy megöleljen nem tudok igy élni folyamatosan görcs van a gyomromban mert nem tudom miért van ez ....ő azt mondja hogy 24órabol 24et gondolkodik öszintén szolva tényleg nagy teher van rajta ugyanis most vettünk hazat amiben senkitöl semmire nem szamithatunk akárcsak annyiban hogy tanácsot ad vagy bármit mindent egyedül kell megcsinalnia a haz körül és a hazban folyamatosan azon kattog hogyan lehet olcsóbb mit hogy oldjon meg meg stb...de hozza teszem hogy ebben én is a partnere vagyok mert mindenben amiben tudok segitek és énis gondolkodok folyamatosan csak nekem szükségem van arra hogy érezzem hogy egy nyomorult nap utan lefeküdve nyugalomra találok a karjaiban de nem...amugy sosem volt igazán jó ez a kapcsolat volt benne bantalmazás is megcsalás is...természetesen minden ilyen dolok az ő részéről történt sosem voltam boldog de van egy gyermekünk aki 4éves és őt sosem hagynam el azt meg tudom hogy ő nem engedné el velem..viszont én belülröl mar rohadok nem birom a fajdalmat...sehogy nem jó semmi csak egy napot kérek az élettől amikor érzem a boldogsagot és a nyugalmat ..de én ezt sem kaphatom meg legszivesebben meghalnék de még azt sem tudok mert van egy gyermekem...

#szakítás #bántalmazás #fajdalom.házasság
2015. aug. 3. 11:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
keress munkát, meg másik férfit. ez nem állapot
2015. aug. 5. 04:38
 12/14 anonim ***** válasza:

amit most atelsz a te valsztasaid/donteseid kovetkezmenye

Tul koran szultel tul koran mentel hozza hazat vettetek mind mind dontesek sorozata

A hazassag annyi amennyit beleteszel nem tobb kivenni abbol lehet amibe tettek

Tehat nagyon sok mulik rajtad szeresd ot olelgesd ne varj arra o kezdje

2015. aug. 5. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:

"ugyvan nem tudom mit keresek mert még nem éreztem"

Erről beszéltem, nyuszó-muszó!

Honnan a bánatból tudod, hogy még nem érezted, ha azt se tudod, mit kéne érezned?

2015. aug. 6. 11:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem minden házasság ilyen. A normális emberek szerelemből, boldogan házasodnak, nem azért mert kell valamihez a papír, és nem olyanhoz mennek aki megcsalta, bántalmazta.

Magadnak köszönheted. Ne a gyereket használd kifogásnak. Neki is szar lesz amikor már felfogja, milyen boldogtalan az anyja, pláne ha megtudja, hogy elvileg miatta maradtál ebben a kapcsolatban.

Ha boldog akarsz lenni, változtass, ha nem dolgozol keress munkát, lépjetek le, ha nem teszel semmit, akkor meg nem értem miért panaszkodsz. Ez, amiben élsz, a te választásod.

2015. aug. 13. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!