Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne ezt helyre hozni?
Lehet, hogy csak egyszerűen fáradt a kisbaba érkezése óta. Én ejszaka is "szolgálatban" vagyok ami nagyon lemerít. Nagyon jól jön az apa segítsége a házimunkában, ...amiért én viszot hálás is vagyok! Aztán meg lehet hormonális hangulatváltozás is a háttérben...
Ha szereted őt, próbáld megbeszélni vele.tudasd vele, hogy még mindig szereted, mond el neki, hogy érzel és, hogy tenni szeretnél valamit a jó érdekében. Ha szeret mondja el, hogy mi a gond. És ha türelmet kér tőled, add meg neki. Ha nem hajlandó megbeszélni veled, ha nem tisztel annyira, hogy legalább egy magyarázattal méltasson, hát... akkor meg kényszer beszélgetésre lesz szükségetek, na meg döntéseket hozni a jövőre nézve.
( Én nem rohannék vissza az exemhez. Valamiért annak is vége lett. Persze hajlamosak vagyunk csak a jóra emlékezni...)
Én szeretem a gondokat megoldani, mert csak úgy haladhatunk előre. Ezért csak ezt a tanácsot tudom adni. Próbáld meg, még egyszer...
Aztán meg ott van a külső szakértői segítség is, ami sokszor rengeteget segít. Legtöbbször csak komunikációs problémák vannak. Valamiért bezárkózott...
Sok sikert kívánok. Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!