Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Helyre lehet hozni, amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyre lehet hozni, amit a férjem édesanyja elrontott?

Figyelt kérdés
Egyre több a konfliktus köztünk a férjemmel.Hiába szép szó,beszélgetés,veszekedés.Legutóbb megkaptam,hogy az édesanyja mindent ráhagyott,azt csinált,amit akart,ő volt a minden,tőlem is ezt várja.Azért vett el,mert úgy érezte,hogy olyan vagyok,mint az anyja,még a horoszkópunk is egyezik.Mindennek én vagyok az oka,mindent én intézzek,oldjak meg,ő bármit akar,tényként közli,és megy.Már egyre nehezebben bírom.
2014. aug. 9. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Örök gyerek, keress egy felnőtt férfit.
2014. aug. 9. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Es ezek a dolgok csak most kezdtek el zavarni?
2014. aug. 9. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Ha van gyereketek, akkor próbálkozni kell megmenteni a házasságot. Ha nincs, akkor tovább kell lépni.
2014. aug. 9. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megszoksz vagy megszöksz. Ő biztosan nem fog megváltozni.
2014. aug. 9. 22:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Anyuci pici fiából soha nem lesz férfi! Ezeket a dolgokat eddig nem vetted észre? Ha ilyen, miért mentél hozzá? Megváltozni nem fog! Vagy eltűröd, hogy ilyen és körbeugrálod, vagy elválsz. A Te döntésed!
2014. aug. 9. 22:42
 6/10 A kérdező kommentje:

Van egy gyermekünk.Igen,próbálom helyrehozni,de úgy tűnik csak én.Vannak ígéretek időnként a részéről,aztán semmi :(

Nemcsak most kezdett zavarni,de míg itthon voltam gyesen,jobban elfogadtam,hogy alig segít a házimunkában,hogy tanfolyamokra jár munka után,a szüleihez hétvégén.Már néhány hónapja dolgozom,most beiskoláznának a munkahelyemről,és ő nem segít,nem támogat.Oldjam meg.

2014. aug. 9. 22:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem lesz jobb. A férjed egy elkényeztetett mama pici fia. Fel kéne nőnie, de látszólag nem akar. Meg hogy azért választott, mert olyan vagy, mint anyuka...menekülj. Meg fogsz keseredni.
2014. aug. 9. 23:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Ettől félek.Így is sokat sírok,a gyerek is látja :(
2014. aug. 9. 23:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Nagyon gáz,de,hogy még a tudatában is van ezek szerint,hogy a gyerek létet akarja ismételni.

Nem kéne büszke lennie magára,hogy nem férfi.

De ez is,hogy mindent ráhagytak és ő a minden.Már bocs,de egy fejlődésképtelen és igazából igénytelen hülyegyereknek tűnik,válni kell tőle.

2014. aug. 10. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Már bocs, de amikor a kicsitek megszületett, te megtanultál szoptatni, pelenkázni, babipapit főzni... Te se maradtál olyan, mint kamasz korodban voltál. A felnőtt létnek is vannak feladatai, amihez fel kell nőnünk.

Kérd meg anyuciját, vigyázzon a KÉT picire, amíg a tanfolyamon vagy.

2014. aug. 10. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!