Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre lehet hozni, amit a férjem édesanyja elrontott?
Van egy gyermekünk.Igen,próbálom helyrehozni,de úgy tűnik csak én.Vannak ígéretek időnként a részéről,aztán semmi :(
Nemcsak most kezdett zavarni,de míg itthon voltam gyesen,jobban elfogadtam,hogy alig segít a házimunkában,hogy tanfolyamokra jár munka után,a szüleihez hétvégén.Már néhány hónapja dolgozom,most beiskoláznának a munkahelyemről,és ő nem segít,nem támogat.Oldjam meg.
Nagyon gáz,de,hogy még a tudatában is van ezek szerint,hogy a gyerek létet akarja ismételni.
Nem kéne büszke lennie magára,hogy nem férfi.
De ez is,hogy mindent ráhagytak és ő a minden.Már bocs,de egy fejlődésképtelen és igazából igénytelen hülyegyereknek tűnik,válni kell tőle.
Már bocs, de amikor a kicsitek megszületett, te megtanultál szoptatni, pelenkázni, babipapit főzni... Te se maradtál olyan, mint kamasz korodban voltál. A felnőtt létnek is vannak feladatai, amihez fel kell nőnünk.
Kérd meg anyuciját, vigyázzon a KÉT picire, amíg a tanfolyamon vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!