Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan ne hanyagoljam el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne hanyagoljam el a férjemet?

Figyelt kérdés

3 kicsi gyermekünk van, 5, 3, fél évesek. A férjem újabban nehezményezi, hogy nem foglalkozok vele eleget. Szerinte mostanában csak a gyerekekkel megy el az időm.

Tény, hogy a legtöbbet a gyerekekkel foglalkozok, de rá is próbálok időt szakítani. Ez sokszor tényleg csak napi fél óra, de fáradt vagyok, ahhoz, hogy őt is körbeugráljam.

Hogyan juthatnánk közös nevezőre?

2015. júl. 20. 12:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Na épp ez az, sejtettem hogy nem igazán veszi ki a részét a gyerekekből sem. Ha arra van ideje, hogy mindennap 4 (!!) órát gépezzen, akkor férjen már bele pl a gyerekek fürdetése is néha napján. Vagy közben ő is altathatná a gyerekeket, olvasna nekik egy mesét. És 9-től 11-így pedig egymással is foglalkozhatnátok, ahelyett hogy ő a wow-ot nyomkodja. Azért 3 kisgyereket nevelni egyáltalán nem egyszerű, sőt! Rengeteg türelem kell stb, ezt ő is észrevehetné. A 3 gyerkőc nem csak a tied.
2015. júl. 20. 15:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem te hanyagolod el a ferjedet hanem o teged!

Ferfi vagyok hasonloan dolgozok mint a ferjed, de hazaerek kifujom magam, aztan csak a csalad, kozos jatek, furdetes, mesek, altatas. Utana mar csak kettesben vagyunk. Tehat este 7-tol egymassal is foglalkozunk, szerintem ez a normalis, mert kozosen akartuk a gyerekeket. A hobbit meg at kellene kicsit gondolni nagycsaladossan szerintem, a ferjed mar nem kamasz.

2015. júl. 21. 05:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, ott a három gyereke, és leül háttal nekik a géppel játszani... koraérett óvodás - és még durcizik is.
2015. júl. 21. 07:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Ki az az idióta, aki lepontoz olyan válaszokat, mint pl. a 11-es???? Úgysem vállalod, de az biztos, hogy nem vagy normális!!!!
2015. júl. 21. 08:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok, és én sem értem, hogy a normális válaszokat minek kell lepontozni..Ennyi öröme legyen..
2015. júl. 21. 12:04
 16/17 Kései Sirató ***** válasza:
58%

Ülj le vele, beszéljétek meg a dolgot! Mondd el, hogy ez így neked se jó, ha ennyit játszik.

Jó lenne néha kettesben is lennetek. 1-2 napig nem lehet a gyerekeket nagymamákra bízni?

2015. júl. 21. 14:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Értem én hogy 3 gyerekes családapának és családanyának nincs könnyü élete. De gondolom a férjnek ez az egyetlen hobbija. Én is sokáig wowoztam kb 7 évet vett el az életemből és ez nem olyan játék amit kb 1 óráig lehet játszani és azonnal felállni. Ez egy összetett Online csapatjáték aminél ha 1 ember feláll raid közben bukja a másik 24 ember. Szerintem az este 11 nem annyira késő de azt javaslom, hogy 10-g játszon és akkor marad 1 óra arra, hogy egymással legyetek. De hozzátenném ha annyira élvezné a feleségével töltött időt akkor nyílván azt választaná a gép helyett. Beszéljetek róla ennyi.
2015. okt. 22. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!