Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek! Benneteket ez zavarna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek! Benneteket ez zavarna?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akivel nemrég kezdtem el haverkodni és elkezdett átjárni hozzánk..Amikor eljön átlátszó pólóban van, nagy dekoltázs és olyan rövid szoknya hogy majdnem kilátszik a s....Közben játszik a babankal a földön és állandóan húzogatja vagy a pólóját vagy a szoknyáját és ezt mind a ferjem előtt..Amikor a babát fogja azt mongya neki -lattam hogy a cicimet bámulod és ezt is a ferjem előtt...Tik hogy reagálnátok ilyen helyzetben ? Szerintetek csak én reagálom túl vagy az ő viselkedésével van gond ?!
2015. júl. 16. 22:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
lehet ezt a kérdést a férj írta ki mert biztosra akar menni :D
2015. júl. 16. 22:45
 12/22 A kérdező kommentje:
Horvát vagyok nemrég költöztem Magyarországra és máris jó barátokra leltem :)
2015. júl. 16. 23:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, látjuk. Főleg a férjedet kedvelik különösen.
2015. júl. 17. 00:41
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát itt inkább ne keress barátokat,dikk,menj hazafele ahonnan jöttél.Egyedül mész majd szerintem,mert le fogják csapni a kezedről a férjedet.
2015. júl. 17. 01:36
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
Ezt úgy hívják az anyukám, hogy a "barátnőd" kelleti magát a ferjednek, szóval még akarja kuratni magát. Azonnal szakitsd meg a kapcsolatot vele... Ha jót akarsz magadnak.
2015. júl. 17. 07:55
 16/22 anonim ***** válasza:
58%

Fúj, de utálom az ilyen ragadós, magamutogató pi...kat.

Küld el a francba! Kell ez neked?

2015. júl. 17. 09:08
 17/22 anonim ***** válasza:
64%

A magyar nő teljesen tisztában van azzal hogy hogyan öltözködik és hogy mit jelent a nagy dekoltázs és kis szoknya.

Mielőtt még kultúrális különbségek miatt normálisnak gondolod amit csinál.

Hajt a férjedre, szóval csak óvatosan.

Vagy hajt a babádra ami még aggasztóbb...

2015. júl. 18. 09:21
 18/22 anonim ***** válasza:

Hivd el egyszer ugy valahova ugy, hogy nincs ott a ferjed, pl. setalni a parkba babakocsival.

Ha akkor is kihivoan oltozkodik, akkor nem a ferjednek szol a dolog.

Mellekesen nyar van, rajtam bugyi sincs sokszor (otthon) csak ruha, es melltaro se (akar utcan is) megse akarom megdugatni magam senkivel, egyszeruen melegem van melltartoban, meg nadragban.

A babanak mondja hogy latta hogy a cicijet nezi? Ejnye! Uristen! Nalunk meg olyan is volt, hogy a baratnom meselte, hogy a kisoccse hogy ra van indulva a cicijere, mert azt hiszi abbol is kap tejcsit es ja, netes videozas kozben a gyerek nekiindult a kepernyonek xD Ez reflex.

Amugy ha meg nem vagy eleg biztos magadban, a baratnodben, meg a ferjedben, akkor mi a budos francert jar at hozzatok a "baratnod"?

Mert ez igy nem baratsag amugy szerintem. Feltekeny vagy, ha nem birod, ne hivd at tobbet azt a szerencsetlen not.

Ugy erzem, hogy megint valami kisvarosi drama csoppentem, aminek egyszeru lenne a megoldasa: baratno tobbet nem jon at, es nem hivom baratnomnek, ha ilyeneket feltelezek rola, mert ha igaz, akkor o nem igaz barat; ha pedig nem igaz, akkor meg te nem vagy igaz barat, csak egy no aki feltekeny egy masik nore.

!!! Akarhogyis: a legjobb megszakitani a kapcsolatot, Karacsonykor meg a piros garbon rugoznal, ami kiemeli a melle nagysagat es formajat.

2015. júl. 20. 04:55
 19/22 A kérdező kommentje:
Most újra elolvastam a saját kérdésemet és sehol se látom hol kérdeztem azt hogy szerintetek megakar csalni a ferjem?, vagy hogy a barátnőm szeretné megkuratni magát a férjemmel? Az volt a kérdés hogy benneteket zavarna e ha a barátnőtök igy öltözne vagy viselkedne a férjetek elott..
2015. júl. 20. 21:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen, zavarna!
2015. júl. 21. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!