Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Benneteket ez zavarna?
Fúj, de utálom az ilyen ragadós, magamutogató pi...kat.
Küld el a francba! Kell ez neked?
A magyar nő teljesen tisztában van azzal hogy hogyan öltözködik és hogy mit jelent a nagy dekoltázs és kis szoknya.
Mielőtt még kultúrális különbségek miatt normálisnak gondolod amit csinál.
Hajt a férjedre, szóval csak óvatosan.
Vagy hajt a babádra ami még aggasztóbb...
Hivd el egyszer ugy valahova ugy, hogy nincs ott a ferjed, pl. setalni a parkba babakocsival.
Ha akkor is kihivoan oltozkodik, akkor nem a ferjednek szol a dolog.
Mellekesen nyar van, rajtam bugyi sincs sokszor (otthon) csak ruha, es melltaro se (akar utcan is) megse akarom megdugatni magam senkivel, egyszeruen melegem van melltartoban, meg nadragban.
A babanak mondja hogy latta hogy a cicijet nezi? Ejnye! Uristen! Nalunk meg olyan is volt, hogy a baratnom meselte, hogy a kisoccse hogy ra van indulva a cicijere, mert azt hiszi abbol is kap tejcsit es ja, netes videozas kozben a gyerek nekiindult a kepernyonek xD Ez reflex.
Amugy ha meg nem vagy eleg biztos magadban, a baratnodben, meg a ferjedben, akkor mi a budos francert jar at hozzatok a "baratnod"?
Mert ez igy nem baratsag amugy szerintem. Feltekeny vagy, ha nem birod, ne hivd at tobbet azt a szerencsetlen not.
Ugy erzem, hogy megint valami kisvarosi drama csoppentem, aminek egyszeru lenne a megoldasa: baratno tobbet nem jon at, es nem hivom baratnomnek, ha ilyeneket feltelezek rola, mert ha igaz, akkor o nem igaz barat; ha pedig nem igaz, akkor meg te nem vagy igaz barat, csak egy no aki feltekeny egy masik nore.
!!! Akarhogyis: a legjobb megszakitani a kapcsolatot, Karacsonykor meg a piros garbon rugoznal, ami kiemeli a melle nagysagat es formajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!