Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mennyit költötök a gyerekek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyit költötök a gyerekekre havonta? A férjem teljesen kiakadt, mikor utánaszámolt. Azóta álla bál.

Figyelt kérdés

3 gyermekünk van. Kíváncsi vagyok, hogy mások mennyit költenek havonta csak a gyerekekre.

Elég igazságtalannak érzem a férjem kirohanását, ezért érdekel a dolog. Majd leírom, hogy mennyit költök, de először szeretnék független válaszokat hallani.

2015. júl. 13. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerekre? Nincs gyerekem, de olyan havi 150,000-re saccolnám, cakkumpakk, tokkal-vonóval.

A férjed mit gondolt, megcsinálja a gyerekeket, aztán kicsapja őket legelni, oszt majd felnőnek valahogy?

2015. júl. 13. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Ugyan még mindig nem tudjuk, mennyit költesz, de még így is igazságtalannak érzem a férjed kirohanását. Én abban nőttem fel, hogy mindent megkaptam, ami a szüleim erejéből tellett és valóban szükség volt rá, és az anyukám még ma sem számolgatja, mennyit költ rám és a gyerekemre. Hozzáteszem, ő is ebben nőtt fel, és nem vagyunk/voltunk soha tehetősek.

Szánalmas, ha egy szülő sajnálja a gyerekétől az anyagiakat. Más téma, ha baromságokra költesz, pl. mindig a legújabb okostelefon és tablet meg mittomén, hogy menő legyen a suliban. De feltételezem, hogy nem erről van szó.

2015. júl. 13. 20:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kérdező elmondanád végre, hogy mégis mennyi pénzen borult ennyire a bili? Felteszel egy kérdést, aztán eltűnsz...
2015. júl. 15. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!