Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit költötök a gyerekekre havonta? A férjem teljesen kiakadt, mikor utánaszámolt. Azóta álla bál.
3 gyermekünk van. Kíváncsi vagyok, hogy mások mennyit költenek havonta csak a gyerekekre.
Elég igazságtalannak érzem a férjem kirohanását, ezért érdekel a dolog. Majd leírom, hogy mennyit költök, de először szeretnék független válaszokat hallani.
3 gyerekre? Nincs gyerekem, de olyan havi 150,000-re saccolnám, cakkumpakk, tokkal-vonóval.
A férjed mit gondolt, megcsinálja a gyerekeket, aztán kicsapja őket legelni, oszt majd felnőnek valahogy?
Ugyan még mindig nem tudjuk, mennyit költesz, de még így is igazságtalannak érzem a férjed kirohanását. Én abban nőttem fel, hogy mindent megkaptam, ami a szüleim erejéből tellett és valóban szükség volt rá, és az anyukám még ma sem számolgatja, mennyit költ rám és a gyerekemre. Hozzáteszem, ő is ebben nőtt fel, és nem vagyunk/voltunk soha tehetősek.
Szánalmas, ha egy szülő sajnálja a gyerekétől az anyagiakat. Más téma, ha baromságokra költesz, pl. mindig a legújabb okostelefon és tablet meg mittomén, hogy menő legyen a suliban. De feltételezem, hogy nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!