Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A nők nem is pukiznak? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem is pukiznak? Vagy hogy tudják ilyen jól titkolni.

Figyelt kérdés
7 éve vagyok nős, feleségemet még sosem hallottam pukizni, de még puki szagot sem éreztem soha otthon, ami nem belőlem jött. Normális ez? Gondolkodtam a dolgon és bizony egész életemben nem hallottam nőt pukizni sem a munkahelyemen, sem a vonaton. Lehetséges, hogy ennyire el tudják titkolni?

2015. jún. 25. 23:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én kimegyek, ha pukizni kell.

Anyukám előtt pukizok.:)

2015. jún. 26. 02:19
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
Na persze 8-as, aztán te undorodnál meg a leghamarabb a nődtől, mert ugye ez mennyire nem nőies viselkedés. Csak a szátok jár, de ha ott a helyzet, akkor meg fúúúj, milyen nő ez már...
2015. jún. 26. 10:38
 13/21 anonim ***** válasza:
31%
Nőknél azért nem hallani, mert a sok análtól már könnyen jár az a kapu is.
2015. jún. 26. 10:58
 14/21 anonim ***** válasza:
10%
#12: nem igaz, amit írsz. Minden barátnőmmel azon rohogtunk, ki tud nagyobbat durrantani. :DDD Inkabb ez jojjon ki, mint a korzeti orvos.
2015. jún. 26. 11:46
 15/21 anonim ***** válasza:
37%
én párkapcsolatban élek, de ez teljesen alap, hogy fingunk egymás előtt, ha egyszer kell...
2015. jún. 26. 12:07
 16/21 anonim ***** válasza:
45%

Persze, a nők sosem tüsszentenek, böfögnek, vagy pukiznak, nem tudtad? :D

Ez egy évszázados titok, köztünk, nők között, de most elárulom Neked is. Jól becsüld meg, férfi ezt még sosem látta. :)

https://www.youtube.com/watch?v=GxxsP7VWVN8

(Nekem párom effektíve közölte, hogyha össze is költözünk, menjek ki mosdóba vagy zavarjam ki őt a konyhába, mert tudja, hogy természetes, de neki akkor is kiábrándító... :D)

2015. jún. 26. 21:23
 17/21 anonim ***** válasza:
14-es, ez csak te vagy. Látod, mit írt az utolsó válaszoló. És a többség ilyen.
2015. jún. 27. 08:59
 18/21 anonim válasza:
A nök tudnak úgy pukizni, hogy senki sem veszi észre. Viszatartják és lassan kijön. Érdekes de ha így pukizok akkor senki sem veszi észre.
2015. júl. 5. 18:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Az Ozzy és Drixben az volt, hogy valami tudományos verseny volt az iskolában, és Hectornak és Christine-nek is pukiznia kellett, és az egyik diáktársuk a tudományos kiállításra vagy mi volt, valami trágyadombot csinált, és ők meg mind a ketten azért álltak oda, hogy ott kieresszék, meg volt ilyen, hogy megkérik a mittoménki macskáját, hogy játsszon hangosabban a trombitán, hogy elnyomhassa a hangokat is. :D
2015. júl. 5. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:

A 8-as nagyon sirály. Mi csak nevetünk rajta egyet és ennyi. Nyilván én nem tartom vissza, de nem is érdekel, hogyha egy csaj pukkant egyet.

Gáz, hogy vannak akik ennyire felületesen élik az életüket, de ez az ő problémájuk és döntésük.

2015. júl. 5. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!