Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Nagyon bánt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon bánt, hogy ezt csinálja és sajnos nem tudom titkolni.

Figyelt kérdés

Ma mivel én is szabad voltam,mert nem dolgoztam,úgy döntöttünk a férjemmel,hogy kimozdulunk egy picit,mert na hát miért ne,ha ilyen szép idő van. Eldöntöttük,hogy akkor elmegyünk kirándulni. Már úton voltunk,busszal mentünk,amivel kb 20 percet utaztunk és észrevettem,hogy nagyon figyel egy lányt. Hozzánk hasonló korú volt és a barátnőivel volt. Úgy voltam vele,hogy oké nem gond,hiszen máskor is megnéz 1-2 lányt pár másodpercig,aztán nem foglalkozik velük. De ez most sajnos más volt,mert kb az egész 20 perces út alatt a lányt figyelte (ezt a szemem sarkából láttam). Igazából eléggé elkenődtem és elment a kedvem a túrázástól, de úgy tettem,mintha semmi bajom sem lenne. Ha váltottunk pár szót is,akkor utána ugyanúgy a lányt figyelte. Igazából én egy eléggé visszafogott lány vagyok,de a környezetemben lévő emberek csinosnak,szépnek találnak (ezt meg szokták páran jegyezni). Ez a lány is visszafogott volt,csinos,olyan velem egy kategóriája,ha lehet ezt így mondani. Csak szarul esett a dolog. Nem értem erre miért van szüksége,ha én vagyok neki a legszebb és engem szeret (mindig ezt mondja). Ismerősök is mindig mondják,hogy amikor együtt látnak minket,hogy látszik,hogy nagyon szeret. Persze tudom,hogy a férfiak már csak ilyenek és megnézik a már kicsit szebb nőket is,de ha én a szeretett nő ülök mellette,akkor erre mi szükség? Nekem ez olyan megalázó volt.:-( Már régen párszor szóba került az,hogy bánt engem,ha ezt csinálja,de ettől függetlenül ugyanúgy csinálja. Máskor is volt,hogy csak megnézett egy nőt,de az nem esett rosszul,mert úgy voltam vele,hogy jó megnézi,aztán úgyis elfelejti,de ez más volt. Azért kb 20 percig figyelni valakit nem ugyanaz. Szóval a kirándulás alatt nem nagyon beszélgettünk,eléggé magam alatt voltam,mert úgy érzem nem vagyok elég jó neki.

Egyébként a kapcsolatunk nagyon jó,tényleg imádjuk egymást,harmonikus,semmi probléma nem szokott köztünk lenni,csak néha-néha egy kis vita,de semmi több.

Mondjuk én ilyen szempontból más vagyok,ezt sokan nem hiszik el nekem,de engem más férfi nem érdekel,nem is szoktam megnézni őket. Engem csak a férjem érdekel és még mindig nagyon szerelmes vagyok belé.

Kérlek,hogy normális válaszokat adjatok,mert így is most eléggé a padlón vagyok.

Házaspárok nálatok szokott ilyen lenni?

Hogyan kezelitek?

Köszönöm szépen a válaszokat előre is.

2015. máj. 30. 18:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Nincs nalunk ilyen, de ki is vernem a hisztit ha hosszu ideig stirolne egy not, nezze ha nem vagyok vele leszaarom, de mikor vele vagyok ne alazzon meg.
2015. máj. 30. 18:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok pasinál van hogy ránéz egy nőre,1-2 másodperc,feltérképezi,és ennyi.De az hogy 20 percen keresztül melletted sóvárogva figyelje,kicsit más tészta.Az önbizalmamat nem csorbítaná,mert tisztában vagyok önmagammal,de azért utána megkérdeztem volna hogy melyik bolygón él és hol van az alapfokú tisztelet a másik irányába.Ennyire nem lehet birka valaki.Visszaadnám neki ezt az incidenst,érezze csak a törődést.
2015. máj. 30. 18:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es. Nekem is ez a problémám,hogy ott vagyok mellette és úgy érzem ezzel megalázott.:-( Mert nem érzem úgy,hogy én annál a lánynál kevesebb lennék.
2015. máj. 30. 18:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi 2-es. Már elkeseredésemben az is megfordult a fejemben,hogy féltékennyé teszem valakivel. Lehet hülye ötlet,meg gyerekes,de néha ezt látom a legjobb megoldásnak.
2015. máj. 30. 18:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is az itt a valódi probléma,hogy megnéz más nőt is,hanem hogy téged leszar,és azt is,neked mi esik rosszul.
2015. máj. 30. 19:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös,igen talán az bánt a legjobban,hogy mellette vagyok és úgy teszi ezt. Ha nem vagyok mellett más,mert tudom,hogy akkor is megnéz más nőt,de legalább nem látom és akkor az úgy nem zavar. Ha mellette vagyok,akkor legalább ne alázzon meg így,ha állítólag szeret és én vagyok neki a legszebb. Máskor is voltam emiatt szomorú,meg elmondtam neki,hogy mi a baj,de ilyenkor régebben azzal jött,hogy az mindegy,hogy megnéz mást,de engem szeret. Az oké,hogy engem szeret,csak hogy engem is tart a legjobb nőnek abban ilyenkor már nem vagyok biztos.
2015. máj. 30. 19:12
 7/12 anonim ***** válasza:
34%
Ez azert hulye elvaras kerdezo, hogy teged tartson a legjobb nonek. Mindenkinel van jobb no vagy ebben vagy abban.
2015. máj. 30. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

Generálod a konfliktust.

Férfiak így működnek, egyébként sem egy plázacicát nézegetett, hanem egy hozzád hasonló nőt

2015. máj. 30. 19:47
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as Te nem úgy gondolod,hogy ez megalázó? De érted ott vagyok mellette és ezt csinálja.

És nekem miért lesz jobb,ah egy hozzám hasonlót néz 20 percig vagy egy cicababát? Az már nekem egy kaptafa.

2015. máj. 30. 19:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Meg azt tudom,hogy a férfiak megnézik a nőket,de általában csak pár másodpercig, nem 20 percig figyelik és ez szerintem nagy különbség.:-(
2015. máj. 30. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!