Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te hogy bünteted férjed, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogy bünteted férjed, ha csúnyán összeveszek es ő leriba**oz?

Figyelt kérdés
Az este csúnyán osszevesztunk a férjemmel.van egy babank is, tehát nem válok.azaz, hogy ilyenkor mindig mindig en konyorgom h bekuljunk mert nem szeretem ha harag van köztünk.te hogy ered el h megbanja amiket mondott es ő kezdeményezzen.ilyenkor folyton csak elutasít.hűséges vagyok.ő volt az első es utolsó

2015. jún. 20. 12:24
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Nem tudod elérni hogy megbárja amit mondott ha csak saját maga meg nem bánya.Én a helyedben nem csak a szexet de még ankommunikációt is megvonám,nem hogy én próbáljak nála olyan trükköket hogy kibéküljünk.Simán átnéznék rajta aki ilyet vág az ember fejéhez az meg is érdemli hogy semmibe vegyék.Minden áron bérelni szeretnél abban tudok talán tippet adni, légy kedves próbálj kedveskedni neki, akár meglesz az is ha kedvenc ételt főzőm és úgy várod haza a melóból.Azt gondolom hogy ekkora beszélni útán ezt sem érdekelné de ha szereted tűröm amit birod.
2015. szept. 14. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!