Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te hogy bünteted férjed, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogy bünteted férjed, ha csúnyán összeveszek es ő leriba**oz?

Figyelt kérdés
Az este csúnyán osszevesztunk a férjemmel.van egy babank is, tehát nem válok.azaz, hogy ilyenkor mindig mindig en konyorgom h bekuljunk mert nem szeretem ha harag van köztünk.te hogy ered el h megbanja amiket mondott es ő kezdeményezzen.ilyenkor folyton csak elutasít.hűséges vagyok.ő volt az első es utolsó

2015. jún. 20. 12:24
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Eltelt 19 év az urammal,én sem vagyok egy ma született bárányka, tudok produkálni én is dolgokat, de még életében nem mondta ezt nekem, mint amit neked az urad.
2015. jún. 20. 12:54
 12/41 anonim ***** válasza:
83%

egyébként ez hivatásos k**va volt? milyen "szobára" vitte? gondolom haza nem vihette hozzátok. hotelbe mentek? vagy a csajhoz?

az kicsit fura hogy pont azóta lett ingerült. ha a történet úgy zajlott volna, ahogy előadta, akkor a leghálásabb ember kellett volna hogy legyen, hogy ezt lenyelted. ehelyett írod hogy azóta mintha kicserélték volna. az egész történet nagyon fura.

2015. jún. 20. 12:55
 13/41 anonim ***** válasza:
37%
Te jó ég...Az egészből az ártatlan kicsi babát sajnálom.Még nem tudja,milyem agyatlan családba született.A feleség hárpia,biztos ad okot a megcsalásra,és hogy ilyen jelzőkkel illessék,de nem válik,mert van egy gyerek,a szegény szerencsétlen férjnek meg fel sem állt,mikor félre akart k*rni.Szép.Gyönyörű idilli holtomiglan-holtodiglal.Pfeej!
2015. jún. 20. 12:58
 14/41 anonim ***** válasza:
65%
9Inkább arról mesélj ki után sír álmában az urad? mert hogy nem utánad az tuti zicher.
2015. jún. 20. 13:00
 15/41 anonim ***** válasza:
65%

Légy hozzá "hideg", "merev". Ha nem muszáj, ne szólj hozzá. Ha kérdez válaszolj, de semmi több.

Nem kell játszani a sértett angyalt, de azért éreztesd vele, hogy hibázott.

Semmiképp se kérj bocsánatot olyanért amit nem követtél el, csak azért, hogy béke legyen.

Érezze hogy haragszol!

Tarts ki, akár több napig is. Először biztos nem lesz könnyű, de ha te kérsz bocsánatot, azzal azt ismered el, hogy te vagy a hibás és ő a vétlen.

Ha eddig bármit tehetett vagy mondhatott következmények nélkül, akkor most nagyon meg fog lepődni, de épp ideje, hogy észrevegye milyen alpárin viselkedik és, hogy minden tettnek és szónak lesz következménye!

2015. jún. 20. 13:02
 16/41 anonim ***** válasza:
63%

Normális férfi nem mond ilyet a feleségének.

Normális nő nem azon gondolkodik, hogyan büntesse a férjét, hanem azon, hogyan oldja meg a problémát.

2015. jún. 20. 13:28
 17/41 A kérdező kommentje:
Hivatásos ku**aval hotelbe.engem meg nem kéne ocsarolni.köszönöm van elég bajom.csak szeretném megharcolni a házasságon mindennek ellenére.mert en esküt tettem.egy sza*hazi h megtette ezt velem mikor vártuk a babám.de bánja azt mondja.rá vagyok utalva teljesen.nincs mit tegyek.muszaly.en nem akarom apa nelkul legyen a fiam.nem akarok valni.az bűn.ma mindenki válik.en nem akarok.
2015. jún. 20. 13:32
 18/41 anonim ***** válasza:
69%
Már bocs, de ilyen légkörben gyereket nevelni, na az bűn.
2015. jún. 20. 13:50
 19/41 anonim ***** válasza:
61%
Ha válni bűn, akkor megcsalni a várandós feleséged, az mi? Szerintem megérdemlitek egymást. Én is csak a gyereket sajnálom.
2015. jún. 20. 13:50
 20/41 anonim ***** válasza:

"Normális nő nem azon gondolkodik, hogyan büntesse a férjét, hanem azon, hogyan oldja meg a problémát."

Normális nő úgy oldja meg a problémát, hogy megbünteti a férjét!

De ha te tudsz jobbat, akkor ki vele!

2015. jún. 20. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!