Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te hogy bünteted férjed, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogy bünteted férjed, ha csúnyán összeveszek es ő leriba**oz?

Figyelt kérdés
Az este csúnyán osszevesztunk a férjemmel.van egy babank is, tehát nem válok.azaz, hogy ilyenkor mindig mindig en konyorgom h bekuljunk mert nem szeretem ha harag van köztünk.te hogy ered el h megbanja amiket mondott es ő kezdeményezzen.ilyenkor folyton csak elutasít.hűséges vagyok.ő volt az első es utolsó

2015. jún. 20. 12:24
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
28%
Hát ha ri..nc vagyok ne akarjon már tőlem semmit,keressen jobbat te is jobban járnál!találnál olyan embert aki megbecsül és szeret.De ha vele akarsz maradni én is azt mondom tedd féltékennyé úgy hogy a csivati verje ki,talán elgondolkodik hogy te a felesége vagy nem egy útszéli nő.
2015. jún. 20. 14:33
 22/41 anonim ***** válasza:

Féltékennyé tenni ostobaság!

Ha bármit tennél, úgyis félremagyarázná és akkor már azt hinné, hogy jogos a riban.ozás és te hiába magyarázkodnál.

Éreztesd vele, hogy minden szónak, minden tettnek ezután következménye lesz.

Engedd hadd főjön csak a saját levében, majd csodálkozik, hogy nem mész békülni és elgondolkodik,hogy így nem beszélhet veled.

2015. jún. 20. 15:08
 23/41 anonim ***** válasza:
áhh a férjed sztorija kamu. tehát annyit ivott, hogy nem állt fel neki, de a recepción még be tudott csekkolni? kiadtak neki egy kulcsot? ha annyira részeg lett volna be sem engedik. a férjed 90%os valószínűséggel megcsalt téged, és ez a hazugság őrli. ha nem történt volna semmi a prostituálttal, akkor nem lenne olyan iszonyú féltékeny rád, mert végsősoron nem történt semmi, ugye.
2015. jún. 20. 15:17
 24/41 A kérdező kommentje:
Es hogyan érhetnek el h kimondja?már nem akar beszélni róla.en csak szenvedek magamban.mindig kerüli a témát.a pristinai volt szobája foglalva azt mondta.o istenem annyira fáj nekem még rá us gondolni.lehet tényleg megtette?
2015. jún. 20. 16:39
 25/41 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz ezzel a megcsalás dologgal.

Fátylat rá, lépj túl rajta!

Ha állandóan ezen agyalsz és állandóan ezt kérdezgeted, még a végén azt mondja, hogy megtörtént és az neked mért lenne jó?

2015. jún. 20. 16:49
 26/41 A kérdező kommentje:
Jó de ez nagyon nehéz igy.nem tudom mit mondjak.ő csal meg es még ő rib**coz le.egy éve vagyunk házasok.a baba előbb jött ő akarta mindenképp megtartani, ő akart lakodalmat.es most h a márkában tart azt hiszi azt tesz es mond amit akar.
2015. jún. 20. 17:16
 27/41 anonim ***** válasza:

Egy férfinak nem lesz lelkiismeretfurdalása attól, hogy egy prostival van. Teljesen máshogy gondolkodunk erről mint a nők. Nem akarok felesleges vitát provokálni, úgyhogy nem részletezem ezt.

Ha jól értem, egy időpontra esett a prostis eset, és a veszekedések kezdete. Lehet véletlen egybeesés. Tegyük fel nem. Akkor:

-Lehet, hogy a prosti már válaszreakció volt valamilyen feszültségre.

-Lehet, attól problémája, hogy nem állt fel neki, ezt a felesége ráadásul tudja (büszkeség).

-Lehet úgy képzeli, hogy a felesége idiótának tartja most. Lehet, hogy nemcsak úgy képzeli, hanem a feleség többször előhozta, vagy cikizte.

-Lehet hogy azt képzeli a felesége szemében egy erkölcstelen fráter.

-Lehet, hogy annyira bunkó volt vele a prosti, hogy általánosít, és elment a kedve minden nőtől. Különösen ha a férj nem túl intelligens és korábban kevés nővel volt.

-...

2015. jún. 20. 17:22
 28/41 A kérdező kommentje:
Lehet mindegyik :) de velem mi van? Mindig öt nézzem?most biztatnom kéne h jaj kincsem attól még h most nem sikerült máskor sikerülhet.en porig vagyok alàzva.tönkretett ezzel teljesen.minden reggel ugy ebredek h elképzelem h sétáltak el a hotelig kezenfogva.orulet
2015. jún. 20. 17:39
 29/41 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs olyan dolog az életben ami okot ad a párod megcsalasara.ha en is azt néznem minden héten megcsalhatnam kétszer
2015. jún. 20. 17:42
 30/41 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mindegyik, igen. Akkor egyenként kellene foglalkoznotok mindegyik ponttal szépen egymás után. Amihez jókora intelligencia kellene mindkettőtök részéről, és teljesen máshogy kellene hozzáállnotok, elfelejtve minden berögződést, nyitottan a másikra.

Neked ugyanúgy megvannak a pontjaid, foglalkozz magaddal is. A legdurvább pont az, amit leírtál:

"minden reggel ugy ebredek h elképzelem h sétáltak el a hotelig kezenfogva"

Ezen vagy változtatsz - nem biztos, hogy sikerül - vagy engedd meg a családodnak hogy békében elváljatok. Egyrészt, magadért is felelős vagy nemcsak a gyerekedért. Másrészt, nem hiheted komolyan, hogy a gyerekedre ennek nem lesz hatása!

2015. jún. 20. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!