Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te hogy bünteted férjed, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogy bünteted férjed, ha csúnyán összeveszek es ő leriba**oz?

Figyelt kérdés
Az este csúnyán osszevesztunk a férjemmel.van egy babank is, tehát nem válok.azaz, hogy ilyenkor mindig mindig en konyorgom h bekuljunk mert nem szeretem ha harag van köztünk.te hogy ered el h megbanja amiket mondott es ő kezdeményezzen.ilyenkor folyton csak elutasít.hűséges vagyok.ő volt az első es utolsó

2015. jún. 20. 12:24
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
55%

A "büntetés" és az egyéb játszmák szerintem feleslegesek, már így sem tudtok megbízni egymásban és őszintén beszélni, csak rosszabb lesz tőle a helyzet.

Vagy megbeszélitek, és fátylat borítotok a múltra (akármi is történt), vagy békésen elváltok, ha megoldhatatlan a helyzet. Igazából mindegy, melyiket választjátok, csupán ezt hagyjátok abba, a gyerek érdekében. Inkább váljatok el, és legyetek külön boldogok, mint hogy ebben a feszült helyzetben nőjön fel egy gyerek. Ilyenkor nem számít, hogy szerinted "bűn"-e a válás, vagy nem.

2015. jún. 20. 19:39
 32/41 anonim ***** válasza:

de hogy lehet fátylat borítani egy ilyen súlyú dologra? úgy értem hogy adott a feleség, aki terhes, életük gyümölcsét várják, hogy megszülessen. és ott a férj, aki képes félrek*rni, miközben teherbe ejtette "élete szerelmét". ráadásul pénzt is hajlandó volt áldozni arra, hogy megcsalja azt a nőt, aki a gyermekét várja.

ezzel a lelkiismerettel egyszerűen nem lehet egy biztos családi légkört kialakítani. egy férfi nem akkor a legboldogabb mikor a saját utódját várja? ilyenkor hotelbe menni egy szajhával a világ legaljasabb dolga.

2015. jún. 20. 22:46
 33/41 anonim ***** válasza:
0%
32: nem kell túldimenzionálni hogy elment egyszer egy prostihoz. Az férfiszemmel csak egy szórakozás. Ugyanannyira megcsalás, amennyire megcsalás a pultoslánnyal vagy a kolláganővel kicsit flörtölni. Semennyire. Értem hogy szerinted a világ legszörnyűbb dolga, és de ez csak egy női rögeszme, a valóságban a prostis kalandnak semmi de semmi hatása nincs a férfi párkapcsolatára. Persze csak amíg nem tudódik ki. Meg ha nem ilyen balul sül el, mint a kérdező esetében. Igen, pénzt költött a szórakozására. Ez is szörnyű. De csak egyszer követte el ezt a szörnyűséget.
2015. jún. 21. 00:42
 34/41 anonim ***** válasza:
46%
33-assal egyet értek.Persze,az sem szép dolog,ha prostival megy félre,de legalább diszkrét nőt választott.A kérdezőnek talán jobb lenbe,ha egy munkahelyi kaland,vagy egy interneten felszedett ribizli lett volna,aki utána zaklatja?A prosti biztos nem fogja hívogatni.Én csak egy ilyen esetben tudnék megbocsájtani.Nem lehet tudni miért tette,és nem is fogja elmondani,ha hárpiaként viselkedsz.Lehet terhesen nem mert hozzád érni,vagy megváltoztál nagyon,és nem merte megmondani.Ha viszont így van,az azért is lehet,mert te sem vagy olyan típus,akivel nyugodtan lehet ilyen dolgokról beszélni sértődés nélkül.Mindketten hibásak vagyok,a kérdés,hogy meg akarjátok-e egyetlen egyszer őszintén beszélni,és utána nem lovagolni a témán?Ha kell,egy tanácsadóhoz is elmehettek,de ne húzzátok sokáig.Ha nem tudsz,tudtok felejteni,akkor váljatok el,a gyereknek is jobb.Inkább külön,boldogan,mint együtt,marva egymást.Mert a gyerek az lesz,aki te/ti.És nem mellesleg,ha a válás bűn neked,akkor el tudom képzelni,hogy a szexben még mi minden az számodra...Ezért is mehetett oda,ahova ment.De ezt csak feltételezem,nem ismerlek benneteket.
2015. jún. 21. 09:03
 35/41 A kérdező kommentje:
Nem valtoztam meg nagyon terhesség alatt.gyönyörű kismama voltam.küldök képet privatban ha valakit érdekel.azt mondta azért volt mert nem szopok jol
2015. jún. 24. 14:33
 36/41 anonim ***** válasza:

Te csak mondod, hogy megbocsájtottál, valójában nem, különben nem álmodnál rendszeresen erről. Így nem maradhattok sokáig az biztos.

Nehezen hiszem, hogy csak azért ment prostihoz mert nem szopsz jól. Ez inkább csak egy ok volt a sok közül. Betelt a pohár. Az is lehet, hogy ő maga se tudja mi igazán a baja. Ha nem tudtok beszélni, akkor nem hiszem hogy lesz megoldás. Párterápiára kellene járnotok, de az eléggél távol állhat tőletek.

Visszatérve szopásra, bár most ennél jóval nagyobb problémátok van. Nekem mindig tetszett, élveztem, de sose tudtam tőle elmenni. Aztán lett egy barátnőm, akinek sok tapasztalata volt a téren (tipikus ribi volt fiatalon). Kihívásnak tekintette a dolgot, és nagyon sok energiát beleölt, szép lassan kitapasztalta, hogy nálam mi működik, és végül sikerült is. Nem azt mondom, hogy ettől kétszeresére nőtt a szememben, azt sem, hogy minden problémát kinullázott ezzel. De azért elég sokat... Látod még évekkel később sem felejtettem el neki. Szóval ezt is meg lehet tanulni, és érdemes is megtanulni, ha van rá igény. Nagyobb súlya lesz a szavadnak. Rossz taktika, hogy azt mondod semmiképp nem válsz. Így bármit megtehet veled.

2015. jún. 24. 16:14
 37/41 A kérdező kommentje:
Értem.azt tudja ő is h semmiképp nem akarok válni az eskü miatt.de az a baj h mostmár nem tudom hová tegyem a határt.mert megcsalas volt, pof volt, ri**ncozas volt.nem tudom mit kéne még tennie ...pff
2015. jún. 24. 17:17
 38/41 anonim ***** válasza:

A "pof volt" azt jelenti, hogy megütött? Mert akkor teljesen mindegy hova rakod a lécet, már leverte. Ha ezt terhesen vagy kisgyerek mellett történt, akkor nemcsak a léc ment le de az egész sportcsarnok is.

Itt már csak az lenne érv, ha te meg tényleg egy hárpia voltál. Tehát megállás nélkül kötekedsz vagy duzzogsz vagy ingerült vagy. De ha így is van, akkor is valami radikálisat kellene lépnetek, közösen, mert magától ez nem fog megjavulni.

2015. jún. 24. 18:24
 39/41 anonim ***** válasza:

:-D bocs,hogy ezt írom,de te jó nagy marha vagy!

Büntetni?? Minek? A férjed egy fallosz! Jól beleválasztottál! De mentegesd csak!

2015. szept. 14. 13:00
 40/41 anonim ***** válasza:
Hogy alakult a kapcsolatotok?
2015. szept. 14. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!