Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogy bünteted férjed, ha csúnyán összeveszek es ő leriba**oz?
A "büntetés" és az egyéb játszmák szerintem feleslegesek, már így sem tudtok megbízni egymásban és őszintén beszélni, csak rosszabb lesz tőle a helyzet.
Vagy megbeszélitek, és fátylat borítotok a múltra (akármi is történt), vagy békésen elváltok, ha megoldhatatlan a helyzet. Igazából mindegy, melyiket választjátok, csupán ezt hagyjátok abba, a gyerek érdekében. Inkább váljatok el, és legyetek külön boldogok, mint hogy ebben a feszült helyzetben nőjön fel egy gyerek. Ilyenkor nem számít, hogy szerinted "bűn"-e a válás, vagy nem.
de hogy lehet fátylat borítani egy ilyen súlyú dologra? úgy értem hogy adott a feleség, aki terhes, életük gyümölcsét várják, hogy megszülessen. és ott a férj, aki képes félrek*rni, miközben teherbe ejtette "élete szerelmét". ráadásul pénzt is hajlandó volt áldozni arra, hogy megcsalja azt a nőt, aki a gyermekét várja.
ezzel a lelkiismerettel egyszerűen nem lehet egy biztos családi légkört kialakítani. egy férfi nem akkor a legboldogabb mikor a saját utódját várja? ilyenkor hotelbe menni egy szajhával a világ legaljasabb dolga.
Te csak mondod, hogy megbocsájtottál, valójában nem, különben nem álmodnál rendszeresen erről. Így nem maradhattok sokáig az biztos.
Nehezen hiszem, hogy csak azért ment prostihoz mert nem szopsz jól. Ez inkább csak egy ok volt a sok közül. Betelt a pohár. Az is lehet, hogy ő maga se tudja mi igazán a baja. Ha nem tudtok beszélni, akkor nem hiszem hogy lesz megoldás. Párterápiára kellene járnotok, de az eléggél távol állhat tőletek.
Visszatérve szopásra, bár most ennél jóval nagyobb problémátok van. Nekem mindig tetszett, élveztem, de sose tudtam tőle elmenni. Aztán lett egy barátnőm, akinek sok tapasztalata volt a téren (tipikus ribi volt fiatalon). Kihívásnak tekintette a dolgot, és nagyon sok energiát beleölt, szép lassan kitapasztalta, hogy nálam mi működik, és végül sikerült is. Nem azt mondom, hogy ettől kétszeresére nőtt a szememben, azt sem, hogy minden problémát kinullázott ezzel. De azért elég sokat... Látod még évekkel később sem felejtettem el neki. Szóval ezt is meg lehet tanulni, és érdemes is megtanulni, ha van rá igény. Nagyobb súlya lesz a szavadnak. Rossz taktika, hogy azt mondod semmiképp nem válsz. Így bármit megtehet veled.
A "pof volt" azt jelenti, hogy megütött? Mert akkor teljesen mindegy hova rakod a lécet, már leverte. Ha ezt terhesen vagy kisgyerek mellett történt, akkor nemcsak a léc ment le de az egész sportcsarnok is.
Itt már csak az lenne érv, ha te meg tényleg egy hárpia voltál. Tehát megállás nélkül kötekedsz vagy duzzogsz vagy ingerült vagy. De ha így is van, akkor is valami radikálisat kellene lépnetek, közösen, mert magától ez nem fog megjavulni.
:-D bocs,hogy ezt írom,de te jó nagy marha vagy!
Büntetni?? Minek? A férjed egy fallosz! Jól beleválasztottál! De mentegesd csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!