Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lennél jobb feleség? Férjek, miért jó feleség a feleségetek?
Az a férfi biztos azért vette el az adott nőt, mert neki az a tökéletes feleség, neki az a legjobb.
Ezért szerintem az első kérdésnek nincsen értelme.
A másodiknak igen, de én nő vagyok, úgyhogy erre nem válaszolok.
Örülök, hogy van aki tökéletes (vagy annak érzi magát).
Én személy szerint NEM vagyok az, és biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen.
Pl. én attól lennék jobb feleség, ha gyakrabban takarítanék. A férjem is biztosan örülne neki.
Hát, például, ha időnként nem halogatnám a vasalást 2 hétig is. Persze, nem lustaságból teszem, hanem mert fáradt vagyok. Mondjuk ez inkább háziasszony kategória, de ugyebár szoros kapcsolatban áll a feleség kategóriával.
Aztán jobb feleség lennék, ha tudnék gyereket szülni. Nem tehetek róla, sajnos nálam nem olyan egyszerű. Hosszú út áll előttünk ezen a téren :( E miatt gyakran van lelkifurdalásom, mert egy másik nőtől hamarabb/könnyebben megkapná ezt a férjem.
Más bűnöm úgy érzem, hogy nincs.
5-ös, tényleg ne hibáztasd magad, mert tényleg nem te tehetsz erről.
De amúgy abszolút megértem min mész keresztül, nekünk sem sikerül második babát összehozni, és depis korszakokban én is magam hibáztatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!