Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A terhes feleségem mindenen sír. Mit tegyek, hogy jobb legyen neki?
Hagyni kell sírni, ölelni, simogatni, mosolyogni rá, hogy szép, ennyi. Nem minden sírás jelent bajt és megoldandó problémát! :) Csak érzékeny és így jön ki! Türelem! Ez a főpróba a baba előtt, kezdheted gyakorolni a türelmet! :) :)
Egy személyes történet: nem vagyok vallásos, de én is fél órát bőgtem anno a pápaavatáson a tv-ben, épp várandós voltam. Azon sírtam, hogy milyen szép a ceremónia :D :D ma már csak röhögök rajta, hogy ezen hogy akadhattam fenn, nem is érdekel a téma :D
Érdekes mikor ilyeneket olvasok mert én is terhes vagyok (22 hetes) és nem szoktam bőgni mindenen. Lehet még korán van és ez csak később jön elő?
Szerintem hagyd rá, azt mondják a hormonok játszanak ilyenkor a nőkkel és azért érzékenyebbek :)
Hagyd sírni, simogasd-öleld meg, később nevetni fog rajta. Nem tudom hányadik héten van, de egyszer elmúlik, utána meg sír a gyerek :D!
Én egyszer sírtam, de akkor 1 órán át terhesen a crood-ék mesén, h milyen szomorú h el kellett hagynia apának a családját, mert egyből már a mi családunkra gondoltam és vígasztalhatatlan voltam :D!
Jaaa és még szülés után szímts pár napra ami ilyen lesz, mindenen sírtam, feszültség így jött ki.. pedig normális esetben amúgy évente ha egyszer sírok valamin.
A legjobb amit tehetsz, az az, hogy elviseled.
Én az első gyerekkel voltam bőgőmasina, tulajdonképpen MINDENEN meghatódtam.
Kedvenc sztori azóta is a családban, hogy az utolsó kiwi megrohadt, én meg elkezdtem sírni rajta, hogy miattam ment tönkre, és senki se merte megenni, mert én kértem, de nem bírtam megenni.
Most röhögök rajta, de akkor világvége érzésem volt.
Én se néztem már semmit a végén, akkor nem próbálkoztunk többet filmnézéssel, amikor a Bambin is egy órát sírtam:)
Utólag csak röhögök magamon, de akkor kikészültem,h az őzike sír az anyukája után.
Amúgy legkevésbe sitcom-okon és a sci-fiken sírtam, talán azzal próbálkozzatok.
7. teljesen megértelek
Én egyszer sírtam el magam, de már aznap este nem értettem, hogy miért bőgtem a dolgon. Aztán este meg azért sírtam, hogy egy ilyen hülyeség miatt miért kellett sírni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!