Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A terhes feleségem mindenen sír. Mit tegyek, hogy jobb legyen neki?
Hű, én is ilyen voltam, még a reklámokon is bőgtem, pedig előtte egyáltalán nem volt jellemző rám az érzelgősség. Nekem az esett jól, ha kedvesen, de a könnyeimet nem túl komolyan véve megsimogattak, megöleltek ilyenkor, vagy kedvesen nevettek vagy mosolyogtak rajta (olykor velem együtt), mint egy gyerek bohóságain, vagy mintha ez egy játék volna. A lényeg, hogy se azt ne érezzem, hogy totál lesz*rják, se azt, hogy problémát jelent másoknak a viselkedésem. Nem lett volna jó, ha túlságosan aggódik a párom a sírások miatt, vagy túl komolyan véve problémát kreál belőle. Természetes velejárója ez a várandósságnak, úgyhogy szerintem inkább csak megmosolyogni való.
Amúgy nálam nagyon lassan múlt el, már lassan suliba megy a lányom, de még mindig előfordul, hogy el-elpityeredek egy-egy animációs filmen. Amíg baba volt csak úgy spontán is képes voltam sírni, bármikor. Szerintem ez vicces a nőkben ilyenkor :)
El kell viselni. Sajnos a hormonok ilyet is csinálnak a várandóssàg alatt, örülj annak, hogy nem idegbeteg, mindenért ordítozó nő lett.
Nyugtatni lehet, biztos örül, hogy törődsz vele. :)
hormonok, sokat segithet a magnézium, halolaj, citromfű tea
szülés elött után is
Én minden ilyen természetes cuccot kipróbáltam az elsőnél.
A 35. héten frontint akarták felírni, mert szinte összefüggően sírtam minden szaron.
Holnap szülöm a másodikat, vele meg végig olyan laza voltam mint a rigalánc. Eltört? Van másik. Megromlott? Előfordul. Meghalt(filmben)? Lesz.rom csak egy film.
Viszont olyan szétszórt vagyok cserébe, hogy mindent le kell írnom.
En szetsirtam magam terhesen a Whiskas reklamon 😃
Tudjatok, ahol a hoban jatszik a cicus, es a fejere esik a fenyofarol egy hokupac 😊
De sirtam azon is egy etteremben, hogy nem tudtam valasztani, majd amikor kihoztak, azon, h megsem ezt szerettem volna. Lekvaron ugyan nem, de egy almakompotot megsirattam 😃
Elmulik, kitartas 😊
Én alapból utálom a picsogást meg a tipikus női hisztiket, de terhesen 1,5 órát zokogtam egy természetfilmen, mert a hím oroszlán megölte egy nőstény kicsinyeit hogy ő párosodhasson vele.
Nem tudsz mit tenni, ilyenkor jobb, ha békén hagyod, esetleg simogasd meg vagy öleld át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!