Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A terhes feleségem mindenen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A terhes feleségem mindenen sír. Mit tegyek, hogy jobb legyen neki?

Figyelt kérdés
Mindenen elérzékenyül legyen az film, könyv, bármi. Tegnap volt az évfordulónk és én főztem a vacsit és a desszerten szív formájú marcipándíszek voltak,erre fél órát sírt, hogy milyen jó vagyok hozzá. Minap a boltban sírt egy lekvárosüvegnek, hogy ő is ilyet evett kiskorában. Filmet nézni nem lehet vele. A romantikuson és a természetfilmen meghatódik, az akciótól megriad. Nem igazán tudom mit tegyek mert ha nyugtatgatom nem hagyja abba. Hagyni kell sírni? Vagy dokihoz menni?

2014. nov. 17. 12:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

Hű, én is ilyen voltam, még a reklámokon is bőgtem, pedig előtte egyáltalán nem volt jellemző rám az érzelgősség. Nekem az esett jól, ha kedvesen, de a könnyeimet nem túl komolyan véve megsimogattak, megöleltek ilyenkor, vagy kedvesen nevettek vagy mosolyogtak rajta (olykor velem együtt), mint egy gyerek bohóságain, vagy mintha ez egy játék volna. A lényeg, hogy se azt ne érezzem, hogy totál lesz*rják, se azt, hogy problémát jelent másoknak a viselkedésem. Nem lett volna jó, ha túlságosan aggódik a párom a sírások miatt, vagy túl komolyan véve problémát kreál belőle. Természetes velejárója ez a várandósságnak, úgyhogy szerintem inkább csak megmosolyogni való.

Amúgy nálam nagyon lassan múlt el, már lassan suliba megy a lányom, de még mindig előfordul, hogy el-elpityeredek egy-egy animációs filmen. Amíg baba volt csak úgy spontán is képes voltam sírni, bármikor. Szerintem ez vicces a nőkben ilyenkor :)

2014. nov. 17. 12:59
 12/22 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nincs gyerekem, de könyvön vagy filmen én is sírok. Animációson is. A lekvár meg a kivi már érdekesebb dolgok, de aranyosak. :)
2014. nov. 17. 13:06
 13/22 anonim ***** válasza:
62%
Nem egészen világos, hogy terhessége előtt is ilyen volt-e vagy csak a terhesség alatt lett ilyen. Egyébként szinte mindegy. A terhesség alatti hormonális változások megváltoztatják az érzelmi reakciókat is, mint ahogy a szülés utáni depressziós állapot is ennek tulajdonítható. Inkább annak nézz utána, hogy volt-e az ő családjában valaki, aki szülés utáni depresszióban szenvedett, mert elképzelhető, hogy arra is fel kell majd készülnöd. Mellesleg nem feltétlenül szomorú, tehát nem biztos, hogy megnyugtatásra van szüksége, csak egyszerűen így reagál, feltehetően egyébként is érzékeny lelkű, empatikus, átélésre képes személy.
 14/22 anonim ***** válasza:
89%

El kell viselni. Sajnos a hormonok ilyet is csinálnak a várandóssàg alatt, örülj annak, hogy nem idegbeteg, mindenért ordítozó nő lett.

Nyugtatni lehet, biztos örül, hogy törődsz vele. :)

15/22 anonim ***** válasza:
56%
Legfontosabb, hogy viseld el! Szülés után is ilyen lesz, csak veszekedni is fog, azt is viseld el. Nehéz, de én pl. borzasztó hálás vagyok a férjemnek, hogy bedugózta a fülét a sok hülyeségemre. Nem, nem mindenki ilyen, de én ilyen voltam, ő meg szuperül kezelte: csendben!
2014. nov. 17. 13:21
 16/22 anonim ***** válasza:
59%

hormonok, sokat segithet a magnézium, halolaj, citromfű tea

szülés elött után is

2014. nov. 17. 13:24
 17/22 anonim ***** válasza:
81%

Én minden ilyen természetes cuccot kipróbáltam az elsőnél.

A 35. héten frontint akarták felírni, mert szinte összefüggően sírtam minden szaron.

Holnap szülöm a másodikat, vele meg végig olyan laza voltam mint a rigalánc. Eltört? Van másik. Megromlott? Előfordul. Meghalt(filmben)? Lesz.rom csak egy film.

Viszont olyan szétszórt vagyok cserébe, hogy mindent le kell írnom.

2014. nov. 17. 13:47
 18/22 anonim ***** válasza:
Én is terhes vagyok, és én is majdnem sírtam azon amiket leírtál. Mondjuk filmeken nem szoktam elérzékenyülni, de ha mondjuk olyat látok a boltban akkor igen. Sajnos ez ilyen, nem voltam ilyen előtte és nem direkt csinálom, egyszerűen jön! Mondjuk nálam 5-10 perc alatt vége. Szerintem hagyd sírni, ez ilyenkor normális :)
2014. nov. 17. 16:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

En szetsirtam magam terhesen a Whiskas reklamon 😃

Tudjatok, ahol a hoban jatszik a cicus, es a fejere esik a fenyofarol egy hokupac 😊

De sirtam azon is egy etteremben, hogy nem tudtam valasztani, majd amikor kihoztak, azon, h megsem ezt szerettem volna. Lekvaron ugyan nem, de egy almakompotot megsirattam 😃

Elmulik, kitartas 😊

2014. nov. 18. 19:57
 20/22 anonim ***** válasza:

Én alapból utálom a picsogást meg a tipikus női hisztiket, de terhesen 1,5 órát zokogtam egy természetfilmen, mert a hím oroszlán megölte egy nőstény kicsinyeit hogy ő párosodhasson vele.

Nem tudsz mit tenni, ilyenkor jobb, ha békén hagyod, esetleg simogasd meg vagy öleld át.

2014. nov. 19. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!