Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akar házasodni. Miért?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar házasodni. Miért? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ebben az évben töltöttük együtt a 7. évünket. Mindketten fiatalok vagyunk 22 évesek. Én nem most akarok házasodni, nyilván, de kijelentette, hogy ő soha egyáltalán. Amikor összejöttünk annó, pedig sokat emlegette a kapcsolatunk elején amikor kedveskedett,de erre azt mondta, hogy valamit mondania kellett, hogy "megfogjon". Ő gyereket akar tőlem, velem szeretne élni csak nem így. Én viszont rettegek ettől, lehet egyáltalán így gyerekkel jó kapcsolatban élni tartósan? Érdemes így valakinek gyereket szülni? Bizonytalannak érzem a jövőmet vele kapcsolatban. Nagyon szeretem őt, csak számomra ez furcsa, és hazudnék ha azt mondanám nem bánt. Kicsit úgy érzem mintha szabad préda akarnak maradni, így még inkább elbizonytalanodtam. Szerinte a nők megváltoznak házasság után. Én csak biztonságban érezném magam, ha családalapításról van szó. Mit gondoltok? Miért van ez? Mit tegyek? Kérlek kíméljetek a bunkó megjegyzésekkel.

2015. jún. 4. 02:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nagyon fiatalok vagytok még, vagyis én 20 éves létemre el nem tudnám képzelni, hogy 2 év múlva már házasodjak... Még bőven az egyetemről se fogok kikerülni addigra.

Meg amúgy el tudnátok képzelni, hogy egész életeteket 1 emberrel éljétek le? Már tinikorotok óta együtt vagytok, és még egész életen át? Ez is elképzelhetetlen számomra, mondjuk ez én vagyok.

A srác lehet gondolt erre, és emiatt nem akarhat házasodni. Vagy egyáltalán nem akar, én se akarok.

Neked mindenképp házasság kell, ő még nem biztos benne, vagy egyáltalán nem is akar házasodni.

Megoldás: Vagy valamelyikőtök kompromisszumot köt de akkor lehet nem lesztek boldogok, vagy elválnak útjaitok.

2015. jún. 4. 14:46
 22/23 anonim ***** válasza:
71%

1. fiatalok vagytok

2. nem szabad ráerőszakolni senkire

3. ettől még nem gyerekes felfogású senki sem, csak ettől nem!

4. ha neked annyira fontos akkor igen, akkor ahogy írják dobj el 7 évet mert neked kell a csilivili fehér ruha, meg a fehér galambok, meg gyűrű, meg a papírok, meg a fényűzés meg a biztonság h jajj na most már tuti nem hagy el.

Le lehet szavazni nyugodtan de ez van! L**eszarom ki mit gondol.-

2015. jún. 4. 15:17
 23/23 anonim ***** válasza:
36%

22-Es a véleményed sértő és degradáló a házassághoz való hozzáállásról. Fehér rucit bármilyen eseményre fel lehet venni és gyűrűt is az hord/vesz aki akar.

Nem mindenkinek csak egy papír a házasság, és senki nem lesz hülye attól hogy akarja-e vagy sem. A másik sértegetése azért mert nem osztod az álláspontját, ellenben nagyon bunkó és primitív dolog.

2015. jún. 4. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!