Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar házasodni. Miért? Mit tegyek?

Nagyon fiatalok vagytok még, vagyis én 20 éves létemre el nem tudnám képzelni, hogy 2 év múlva már házasodjak... Még bőven az egyetemről se fogok kikerülni addigra.
Meg amúgy el tudnátok képzelni, hogy egész életeteket 1 emberrel éljétek le? Már tinikorotok óta együtt vagytok, és még egész életen át? Ez is elképzelhetetlen számomra, mondjuk ez én vagyok.
A srác lehet gondolt erre, és emiatt nem akarhat házasodni. Vagy egyáltalán nem akar, én se akarok.
Neked mindenképp házasság kell, ő még nem biztos benne, vagy egyáltalán nem is akar házasodni.
Megoldás: Vagy valamelyikőtök kompromisszumot köt de akkor lehet nem lesztek boldogok, vagy elválnak útjaitok.

1. fiatalok vagytok
2. nem szabad ráerőszakolni senkire
3. ettől még nem gyerekes felfogású senki sem, csak ettől nem!
4. ha neked annyira fontos akkor igen, akkor ahogy írják dobj el 7 évet mert neked kell a csilivili fehér ruha, meg a fehér galambok, meg gyűrű, meg a papírok, meg a fényűzés meg a biztonság h jajj na most már tuti nem hagy el.
Le lehet szavazni nyugodtan de ez van! L**eszarom ki mit gondol.-

22-Es a véleményed sértő és degradáló a házassághoz való hozzáállásról. Fehér rucit bármilyen eseményre fel lehet venni és gyűrűt is az hord/vesz aki akar.
Nem mindenkinek csak egy papír a házasság, és senki nem lesz hülye attól hogy akarja-e vagy sem. A másik sértegetése azért mert nem osztod az álláspontját, ellenben nagyon bunkó és primitív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!