Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar házasodni. Miért? Mit tegyek?
Rendben van a kapcsolatunk.
Azt nem mondom, hogy teljesen, de nem csak a gyerek miatt vagyunk együtt. 15 év mégiscsak 15 év :) Nyilván vannak viták, problémák, de emberek vagyunk, megbeszéljük, megoldjuk.
Ha megromlik egy kapcsolat, akkor az házasságban is megromlik. Az sem egy életre szól. Csak macerásabb utána a másiktól szabadulni.
Én a hazugság miatt haragudnék. Ez nem olyan piszlicsáré dolog, hanem egy kapcsolatban igen sarkallatos kérdés. Ebben hazudott, hogy megfogjon, vajon miben még? A házasság még szerintem is korai, de ezt rendbe kéne tenni. Hosszútávon szétzilálhat egy kapcsolatot.
A kifogása, hogy a nők megváltoznak a házasság után szimpla hülyeség. Van aki sokat változik a házasság miatt van aki semmit, de mindenki öregszik tapasztal nyilván nem lesz ugyanolyan mint tizenévesen. Plusz gyereket meg elvileg szeretne (vagy ezzel is csak megfog) ami sokkal nagyobb változás az életben mint a házasság. Ilyen formán ez szerintem ez nem állja meg a helyét.
Én átgondolnám a helyzetet a helyedben. Vannak embetek akiknek fontos a házasság és vannak akiknek nem. Szerintem ők meg tudnak egyezni. Aki viszont nem akar házasodni azzal nem fogsz dűlőre jutni. Vagy, az is opció, hogy akarna házasodni csak nem veled.
Szabad akar maradni. A házasság pedig: game over.
Eléggé el foglak keseríteni azt hiszem.
Ha eddig úgy volt, hogy elvesz, de aztán mégsem, akkor én esélyesnek látom, hogy a kezdeti fellángolás után meggondolta magát. Az eddigi meglátásom az, ha egy férfi nem akar elvenni egy nőt annak van oka. (bármi lehet ez, de az biztos, azzal a nővel nem fog véglegesen dűlőre jutni, mert kikerült a feleség témakörből)
Ha tényleg sosem akart, csak hazudott neked, hogy elvarázsoljon akkor meg aztán végképp esélytelen vagy.
El ne vetesd magadat így-úgy, mert azt megsínyli a házasság. (a legnagyobb hiba rávenni egy férfit a házasságra. Garantált bukás)
Értem én az érzelmi értékét ennek ami benned megvan (én is házasság ellenes voltam világ életemben mégis megnősűltem! Igaz rajta kívül tényleg soha senki kezét nem kértem volna meg) de ez benne nincsen, és 7 év után tuti nem is lesz.
Plusz fiatalok vagytok, nagyon stabil kapcsolati jövőkép kéne ahhoz, hogy érdemes legyen házasodni.
Erős vízválasztó problémát látok ebben, ha nem tudtok ezen túljutni idő kérdése és rámentek. (előbb utóbb valamerre lépni kell kapcsolati szinten.) Ha ő nem nősül (vagy csak kényszerből mert valamiért kell), te meg nem engedsz a 21-ből és ebben látod a jövőtöket akkor sajnos nem biztos, hogy a 8. év már meglesz.
Tényleg érdemes felülvizsgálnod, hogy neked ennyit számít a házasság, vagy maradtok együtt anélkül, tudsz e így élni.
És neki is el kéne gondolkodnia, hogy ha úgy is veled akar maradni nem mindegy neki, hogy le van e papírozva?
Amúgy írtak is félelmet a többiek. Van benne valami valahol. A házasság kissé "most ez végleges döntés" ízű, és technikailag is elég nehéz "kimászni" belőle. Ebből táplálkozik az, hogy egy férfi meri e ezt bevállalni X személlyel, kétsége sincsen e arról, hogy ezt nem fogja sosem megszívni, mert ha van meg tudnak rettenni.
A szabadságvágy 22 évesen meg elég természetes, valóban be tud játszani abban, hogy ő nem gondolkodik "végleges" döntésekben, és megijed. A szabadságát is feladja ezzel, most legalább az illúziója megvan.
Szerintem ebből még baj lesz ha nem juttok kompromisszumra.
Nem ragozom nagyon, vannak, akiknek semmit nem jelent a házasság intézménye, vannak, akiknek nem szimpatikus, ez mind elfogadható.
De idézem:
"Szerinte a nők megváltoznak házasság után. Én csak biztonságban érezném magam, ha családalapításról van szó."
Ha van egy icipici eszed, lapát!
Házasság nélkül is lehet boldog örökké tartó kapcsolatotok, nem mindenki számára létszükséglet és nem mindenki szereti, szeretné.
Ez egy amolyan plusz biztosítás, bizonyíték a másik félnek h igen persze szeretlek hidd el, feleségül is veszlek most már elhiszed???
De! Ha neked ez élet halál kérdés, mert annyira nagyon fontos és nem tudsz e nélkül együtt élni a pároddal akkor mond meg neki.
És vagy vége lesz a 7 évnek vagy nem. De eldobni ezért 7 évet mert ő nem akar megházasodni nagy hiba.
18-As
A te szemedben hiba. Akiknek meg fontos a házasság nekik meg örök tüske, hogy a másik nem tartja annyira, hogy elvegye, esetleg nincsenek komolyabb tervei vele.
Ha még nem lenne valakinek világos, itt nem az a gond, hogy nem akar házasodni, hanem az egész hozzáállásról.
Azért beszélt a házasságról, mert kellett valami, amivel megfog? Meg nehogy már biztonságban érezd magad a kapcsolatotokban, ha családalapításról van szó.
Normális ember szerintem azt szeretné, ha a családja, a párja, a gyerekei biztonságban érezné magát mellette.
Ez a srác még mindig gyerekként gondolkozik és nem azért, mert neki esetleg nem fontos a házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!