Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek ha nem akar költözni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem akar költözni?

Figyelt kérdés

Feleségemmel albérletben éltünk ahonnan a szüleihez költöztünk anyagi gondok miatt. Ekkor már várandós volt. Aztán megoldódott az anyagi helyzet és szerettem volna elköltözni innen, de ő nem akart mert hogy pici babával könnyebb itt, neki is van segítsége, meg spórolni is tudunk így. A fiunk azóta két éves és ő újra várandós. Én fél éve örököltem egy lakást, szóval még albérletet sem kellene fizetni (a szüleinek 60-70 körül adunk amióta van munkám)

Mondtam hogy költözzünk el, de jöttek a kifogások. Úgy érzem hogy ő a szüleivel szeretne maradni, de én ezt nem akarom. Főleg hogy engem le is néznek.

2015. máj. 29. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
költözz egyedül, ha jön akkor veled akar lenni, ha nem...
2015. máj. 29. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
szerintem azért nem akar menni, mert nem segítesz neki eleget a gyerekekkel. egyedül nagyon nehéz 2 gyerekre figyelni, és ha nem segítesz neki, akkor meg is értem, hogy inkább otthon maradna.
2015. máj. 29. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért néznek le a szülei?
2015. máj. 29. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben, nálunk már vége...

Ő nem családot alapított veled, hanem téged akar bekapcsolni a családjába.

én is azt kérdeztem, hogy akkor most a szülei örökbe fogadnak engem??? :D

Ha nem válallja a közös életet, akkor nem feleség.

2015. máj. 30. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!