Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy ne legyen unalmas a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyen unalmas a házasságom?

Figyelt kérdés
Majdnem 6 éve vagyunk együtt a férjemmel, de egyre jobban érzem, hogy beszippant a szürke hétköznapok unalmas rutinja. Minden nap ugyan az, nem nagyon foglalkozunk egymással, én néha odamegyek hozzá megölelgetném, de nagyon benne van a játékban nem kapok nagy reakciót. Én unalmamban tévézek, ő meg játszik. Ti mit csináltok, hogy feldobjátok a kapcsolatotokat? Hogy néz ki egy napotok?

2015. máj. 28. 10:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

abba hogy nyomkodik a "ctrl"-t és lövöm a zombikat, a gőzt nem tudom kiengedni.

aki stresszes menjen el sétálni, futni (ezek ingyen vannak), nem egy sötét szobában nyomkodni a gépet, közben meg tojni a világra.

2015. máj. 28. 12:32
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

20-as

És lehet, hogy pont ezért nincs...

Az első két-három év után úgysem fogsz majd annyira ba.zni akarni... úgy értem kívánni fogod persze, de ott lesz minden más kötelező elfoglaltság, örülsz ha egyszer lesz időd/erőd/kedved naponta.

És én akkor is azt mondom, hogy neked most is van szabadidős tevékenységed. Az enyém meg a gép előtt ülés. Az meg, hogy olvasok napi pár órát, nyilván csak az én hülyeségem.

2015. máj. 28. 12:34
 23/30 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki a napunk? Én itthonról dolgozom... A férjem munkából hazajön, megfőzök..kicsit segít benne... Majd leül a gép elé és játszik. Estig. Én meg unatkozom. Többnyire. Már milliószor mondtam neki, hogy enne, ha nem dekkolna ott annyit a gép előtt...de látod...semmire nem mentem vele. Már leszarom. Jó, mi szoktunk beszélgetni...például ő nyomja a gépet, én meg nyomom neki a sóder fotelból. Szóval érted. :D Ez van...sajnos ha magától nem akar felkelni a gép elől, te csinálhatsz bármit...semmi nem fog történni. Tapasztalat. Ja, mi 11 éve vagyunk együtt. Nem volt mindig így...az utóbbi 6 évben cuppant így rá a dolgokra..
2015. máj. 28. 13:34
 24/30 anonim ***** válasza:

most egymás alatt van 3 61%-os és azt hiszik, hogy én beszélgetek magammal.

Amúgy ha ő elfoglalja magát, akkor szerintem szabadon foglald el magad te is. Vagy ne tedd, nem kötelezlek semmire, csak biztos jobb mint vegetálni a fotelban.

2015. máj. 28. 13:59
 25/30 anonim ***** válasza:

minek vagytok ilyen emberekkel együtt??? most komolyan?

így akartok élni amíg ő meghal, vagy ti?!

2015. máj. 28. 14:02
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a következőképp telik egy nap (leírok apróságokat is, mert fontosnak tartom):

reggel ő korábban indul, mert ő dolgozik, én egyetemre járok. Mindig szakítunk időt reggel az összebújásra, az ágyban issza meg a kávéját, addig simogat, aztán ha van ideje, kicsit mellém bújik még. Ezt nagyon imádom a reggelekben, és nagyon fontosnak tartom.

Napközben amikor tud, ír nekem, ahogy én is neki, megbeszéljük milyen napunk van, mit főzzek délután stb.

Délután együtt megyünk edzeni, és ez azt jelenti, hogy együtt is edzünk, egy az edzéstervünk.

Ha hazaértünk, vacsorázunk, aztán van, hogy ő is játszik, ilyenkor én itt olvasgatok, lefoglalom magam, de ilyenkor is ott vagyok mellette, az ölében fekszem, vagy ilyesmi:) ezután pedig alszunk. Néha van hogy nem hétvégén, hanem hétköznap tartunk pihenőnapot, akkor általában csalunk is, és fagyizunk egyet.

Nem izgalmasak a napjaink, de minőségi, sokat érünk egymáshoz és szerintem ez mindkettőnknek nagyon fontos, még ha nem is beszélgetünk épp, hiszen egész nap nem lehet beszélni, de akkor is van kontakt.

Egyébként volt játékfüggő barátom, utáltam, soha többet nem jönnék össze ilyennel. Soha nem mentünk semerre, és hacsak nem mentem oda, csak a hátát láttam.

A barátom viszont rendszeresen mondja magától is, hogy bújjak oda, ráadásul mivel tudja, hogy hogy állok a játékhoz, mindig megkérdezi, hogy baj-e, plusz max 2 óra után mindig megunja hálistennek:D

2015. máj. 28. 15:47
 27/30 anonim ***** válasza:

A mi hétköznapunk:

Ő korábban kel, mert messzebb dolgozik. Amikor én kelek, ő már elindult, de egy kávé vár az éjjeliszekrényen, amit ő készít oda nekem. (Hétvégén fordítva.) Nap közben cseten válzunk pár szót, megosztjuk egymással, ha van valami a melóban, vagy eszünkbe jut valami. Este együtt vacsizunk, néha tornázunk, vagy csak gépezünk, a hobbijainkkal kapcsolatos videókat, ismeretanyagokat böngészünk, olvasgatunk. Néha prüntyög a gitárján. Együtt fürdünk, majd vagy filmet nézünk vagy olvasunk, eközben általában a hátamat simogatja.

2015. máj. 28. 17:41
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki a kérdésre válaszolt, jó olvasni, hogy azért másoknak is mondhatni egyszerűek a napjai mégis jól érzik magukat. :)
2015. máj. 28. 18:33
 29/30 anonim ***** válasza:
Bizony, az élet nem lehet mindig izgalmas:) örülni kell a minőségi együttlétnek is.
2015. máj. 28. 23:24
 30/30 anonim ***** válasza:
létezik ember, akinek nem unalmas ?
2016. jan. 15. 06:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!