Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy ne legyen unalmas a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyen unalmas a házasságom?

Figyelt kérdés
Majdnem 6 éve vagyunk együtt a férjemmel, de egyre jobban érzem, hogy beszippant a szürke hétköznapok unalmas rutinja. Minden nap ugyan az, nem nagyon foglalkozunk egymással, én néha odamegyek hozzá megölelgetném, de nagyon benne van a játékban nem kapok nagy reakciót. Én unalmamban tévézek, ő meg játszik. Ti mit csináltok, hogy feldobjátok a kapcsolatotokat? Hogy néz ki egy napotok?

2015. máj. 28. 10:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
veteményt *
2015. máj. 28. 10:58
 12/30 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs kert, eltérő műszakban dolgozunk, minden második héten jövünk kb. ugyanakkor haza, neki nincs ház körüli munka csak játék. Én nem tiltom meg hogy játsszon, hisz amikor megismerkedtünk is ilyen volt, sőt.. néha nekem is szükségem van az egyedüllétre, hogy megnézzem a csajos sorozataimat, csak úgy érzem több a külön töltött idő már mint az együtt.
2015. máj. 28. 10:58
 13/30 anonim ***** válasza:
51%

na akk most mit pattogsz?

ilyen volt mikor megismerted, te tépted!

miért évek után akar változtatni az ember?

2015. máj. 28. 10:59
 14/30 A kérdező kommentje:
Azért "pattogok" mert hiába volt ilyen is régen, azért sokkal többet foglalkozott más dolgokkal is, köztük velem.
2015. máj. 28. 11:01
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Informatikában dolgozom....nagyon sokat ülök a gép előtt, de a párom tudja hogy mivel lehet elterelni a figyelmemet. Mondjuk ezerrel dolgozom este az árajánlaton, amikor kiszambázik a fürdőből pucéran és megkér hogy kenjem be a hátát testápolóval....mindig szex lesz belőle!!!!

Szinte minden héten elmegyünk valahová együtt kirándulni, fürödni....néha még egy vendéglőbe is beülünk vacsizni. Tudom, hogy pénzbe kerül (havi 10-20 ezer), de a számítógép is, az áram is....nem mindegy mennyit és hogyan foglalkoztok egymással.

37F

2015. máj. 28. 11:06
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 evig volt ilyen elettaRsam, hogy a vegefele mar nem foglalkozott velem. Elborult az agyam szerencere es kirugtam. Sajnos ezzel nem lehet es nem is erdemes mast tenni! Most egx olyan cdodas elettarsam van, aki szeret velem lenni, beszelgetni, olelkezni, szexelni es egyutt menni egy csomo helyre! Ugy orulok, Hogy megszabadultam a regebbi pasitol! Most vegre boldog vagyok!
2015. máj. 28. 11:23
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg egy szexi fehérneműben vagy Éva kosztümben felvezetni magad miközben játszik.....ha nem hagyja abba, akkor ott már nagy baj van. És ne próbáljuk azzal menteni a dolgot, hogy nem lehet abbahagyni meg hasonlók, a netes játékban is lehet áramszünet, lehet szar a szolgáltatás.... ha nem veszi a lapot hogy felhívást kapott keringőre, akkor ott már komoly baj van. Persze az sem egészséges ha mindig Te kezdeményezel, de lehet hogy evvel észhez téríted.

37F

2015. máj. 28. 11:34
 18/30 anonim ***** válasza:
39%
Ha te egy csinos nő vagy, nem kell szexbombának lenni, hanem arányos teljesen elfogadható nő és te kinyilvánítod, hogy vele akarsz szeretkezést és a férfi nem akkor minek vagy vele? Mert érthető, hogy játszik, férfiak ilyenek. Én is játszottam, de hát nincs senkim! Férfiként én nem értem miért jobb a játék egy dugásnál. Férfiak vannak egyedül,/ mint én is/ míg mások csinos barátnőkkel és minden adott lenne, hogy szeretkezzenek és ezek a férfiak meg játszanak. A nők meg ezek férfiak mellett vágyakoznak. Más férfi meg évekig/ vagy mindig/ csinálhassa magának. Kiakadok!!!
2015. máj. 28. 11:55
 19/30 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem a probléma az igényekkel van. Ő azt szeretné, hogy a gép előtt ülhessen, neked pedig láthatóan nem tetszik, hogy ő folyton csak a gép előtt ül- jelzem, én is ilyen vagyok/lennék és a napi 4-5 óra simán elszáll. Manapság az ember az újságot is gépen olvassa és nem a reggeli közben lapoz...

A játék pedig engedi levezetni a fáradt gőzt. Vannak persze más módok is a gépen kívül, de ne mondd már, hogy minden nap van kedved elmenni kondizni vele, vagy van pénzetek minden héten airsoft/paintb-ni...

2015. máj. 28. 11:58
 20/30 anonim ***** válasza:
19-es. Nálad komoly problémák vannak. Legyél egyedül és játsszál. Én férfi vagyok és nem játszani akarok. Ha lenne párom akkor konkrétan minden nap bas.ni akarok.
2015. máj. 28. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!