Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyen unalmas a házasságom?
na akk most mit pattogsz?
ilyen volt mikor megismerted, te tépted!
miért évek után akar változtatni az ember?
Informatikában dolgozom....nagyon sokat ülök a gép előtt, de a párom tudja hogy mivel lehet elterelni a figyelmemet. Mondjuk ezerrel dolgozom este az árajánlaton, amikor kiszambázik a fürdőből pucéran és megkér hogy kenjem be a hátát testápolóval....mindig szex lesz belőle!!!!
Szinte minden héten elmegyünk valahová együtt kirándulni, fürödni....néha még egy vendéglőbe is beülünk vacsizni. Tudom, hogy pénzbe kerül (havi 10-20 ezer), de a számítógép is, az áram is....nem mindegy mennyit és hogyan foglalkoztok egymással.
37F
Próbáld meg egy szexi fehérneműben vagy Éva kosztümben felvezetni magad miközben játszik.....ha nem hagyja abba, akkor ott már nagy baj van. És ne próbáljuk azzal menteni a dolgot, hogy nem lehet abbahagyni meg hasonlók, a netes játékban is lehet áramszünet, lehet szar a szolgáltatás.... ha nem veszi a lapot hogy felhívást kapott keringőre, akkor ott már komoly baj van. Persze az sem egészséges ha mindig Te kezdeményezel, de lehet hogy evvel észhez téríted.
37F
Szerintem a probléma az igényekkel van. Ő azt szeretné, hogy a gép előtt ülhessen, neked pedig láthatóan nem tetszik, hogy ő folyton csak a gép előtt ül- jelzem, én is ilyen vagyok/lennék és a napi 4-5 óra simán elszáll. Manapság az ember az újságot is gépen olvassa és nem a reggeli közben lapoz...
A játék pedig engedi levezetni a fáradt gőzt. Vannak persze más módok is a gépen kívül, de ne mondd már, hogy minden nap van kedved elmenni kondizni vele, vagy van pénzetek minden héten airsoft/paintb-ni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!