Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen ismertétek meg az élettársatokat/házastársatokat?
Figyelt kérdés
Én még nem ismertem meg az enyémet. :)
L20
A korotokat és a nemeteket is kérem! Köszi!
2015. máj. 16. 20:33
11/19 anonim 

válasza:

16 (a 17. szülinapom előtt), nyáron lesz az esküvőnk a 25. szülinapom előtt :)
24-N
12/19 anonim 

válasza:

16.
24 vagyok juliba lesz az eskuvonk. 18eves korunktol egyutt lakunk.
13/19 anonim 

válasza:

17 évesen ismertem meg (első randi, csók stb.), de 23 voltam amikor összejöttünk. Azonnal össze is költöztünk, és tavaly volt az esküvőnk. :) 28n
14/19 anonim válasza:
14 évesen, most 25 vagyok, 2 éve volt az esküvőnk :)
16/19 anonim 

válasza:

17 évesen jöttünk össze, most 29 évesek vagyunk. Két gyerkőcöt nevelünk. L29
17/19 A kérdező kommentje:
Hihetetlenül sokan ismertétek meg nagyon fiatalon. :D Ezt nem gondoltam volna mikor feltettem a kérdést.
Nektek gratulálok!
2015. máj. 19. 18:34
18/19 anonim 

válasza:

16 és fél éves voltam, amikor megismertem.
17 múltam kicsivel, amikor összejöttünk.
25 és fél voltam, amikor összeköltöztünk.
27 múltam kicsivel, amikor összeházasodtunk (tavaly augusztus).
19/19 anonim 

válasza:

Nagyon el vagyok keseredve.....
Én is várom már az igazit, 3 év után lépek ki 28L egy nem kapcsolatból, aki nem akart elvenni.
28 L
Ha van valaki hasonló helyzetben, örülök ha ír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!