Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek Csinos és szép feleségük van, ti hogy viselitek?
Figyelt kérdés
Feleségem csinos, és nagy szép nő, három gyerekünk van, pár hónapja észrevettem, hogy bárhová megyünk a férfiak nem tudják levenni a szemüket róla, de nem csak férfiak mert a nők is ugyan úgy megnézik az utcán! Nem öltözik kihívóan, nem hord miniszoknyát, de csinosan! 26 éves. Eddig is feltűnt az évek alatt, de most mintha sokkal gyakrabb lenne, bár igaz eddig otthon ülős tipusok voltunk, most kezdtünk csak kimozdulgatni! Bevallom őszintén férfiként, hogy zavar, és félek attól is nehogy valaki lecsapja a kezemről!2015. máj. 11. 09:39
11/16 anonim válasza:
Most miért kellett lepontozni?nekem ez a szemszögem,ha nem lehet elviselni bár hagyjátok figyelmenkìvül..a gyerekes viselkedés.. -.-
12/16 anonim válasza:
Bezzeg ha elcsúnyul a feleség, az is baj. Ha szép az is. KI érti ezt?
13/16 anonim válasza:
Es ezt par honapja vetted eszre? :D miert eddig csunya volt vagy mi?
14/16 anonim válasza:
HEllo! En a masik oldal vagyok...vagyis "szep feleseg" :) Engem egyaltalan nem erdekel, hanyan neznek meg az utcan, akar nok, akar ferfiak. Szeretem a paromat, ezert is valasztottam ot! Szamomra o legjobb es legkedvesebb pasi, es nem erdekel mas! A parom pedig buszke erre.
Masreszt, nekem pedig nem attol fog tulcsordulni az onbizalmam, h megneznek az utcan. Ez ilyen egyszeru!!
15/16 anonim válasza:
Az emberek mindenkit megbámulnak, ezt már észrevettem. Olyanok is, akiknek van párjuk. Még az idős mamikák is bámulnak mindenkit. Szerintem kár ezzel foglalkozni, idióták mindenhol vannak.
16/16 anonim válasza:
26 éves és már 3 gyerek. Hány évesek, hogy 3 gyerek mellett, vagy gyerekkel kitudtok mozdulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!