Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem azt mondja, hogy mindent megcsinál, csak főzni, mosni, takarítania ne kelljen. Akkor milyen munkát adjak neki?
Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 19:29
31/41 anonim válasza:
Csak kettőn, az egyiket sajna csak közép szinten. :) De a Nobel-díj sajna elmarad, nem vagyok különösebben okos, csak szimplán műszaki beállítottságú :(
32/41 anonim válasza:
Ez majd folyamatosan ki fog alakulni, ne eroltessel ra semmit. Amikor en is ferjhezmentem es elkezdtuk a kozos eletunket kb. igy alltam a hazimunkahoz. De eleinte szembsulnom kellett azzal hogy ki kell mosni a ruhakat, kiteriteni es sokszor meg ki is kell vasalni, aztan masodik lepesben a takaritassal kellett szembesulnom, akkor meg fozesrol szo se volt, mert ettol is kiborultam. Par ev kellett hozza hogy elkezdjek fozni, eloszor csak reggelit es vacsorat keszitettem, es aztan valahogy osszejott az ebed is..Legyel turelmes es ne jelensd ki igy konkretan hogy ez hazimunka, hanem talald ki hogy hetvegen kozosen csinaljatok egy nagytakaritast. Hidd el belejon, evek kerdese de bele fog jonni, ha fozesre vetemedik akkor dicserd agyon..
33/41 anonim válasza:
Beraktok egy jó zenét, és takarítás közben közösen buliztok a konyhában. Amíg az egyik főz, a másik mosogat. Utána lehet cserélni. Ennyi hisztis, élhetetlen embert milyen szél fújt össze gyakorira?
34/41 anonim válasza:
főzés - hámozzon zöldséget, aprítson, mosogasson, így a főzés része effektíve kimarad.
mosás - vasaljon, hajtogassa össze a tiszta ruhát, tegye be a szekrénybe, így a mosógép bepakolás kimarad
takarítás - vigye ki a szemetet, ürítse ki a porszívót, szedje ki a csap szifonból a szmötyit (jó buli), savazza ki a wc-t.
A napi/heti bevásárlást bízd rá.
Ha van kert, akkor ott is van egy rakat feladat, de ha van erkélyetek, akkor ott is lehet kis konyhakertet csinálni virágládákban.
35/41 anonim válasza:
Jól gondolom, h a feleséged semmilyen házimunkát nem akar végezni?
28N
37/41 anonim válasza:
No vagyok es nem mosogatok/fozok/takaritok viszont en mosom le a kocsit, beteszem a mosast,felhuzok uj agynemut de szerencsere sem a ferjem sem en nem gondoljuk ugy h huuu valamit nagyon csinalni kene, ettol fuggetlenul szep tiszta a haz:-)))
38/41 anonim válasza:
Kézimunkát, szájmunkát és használja akkor már a hüvelyizmát is!
39/41 Hardcore Zsolti válasza:
Azta..mekkora egy nyomor vagy apukám.kuld el 3muszakba dolgzni es fizessen egy hazvezeto not,akit te is kurogathatsz.Ez a legjobb megoldas
40/41 anonim válasza:
Fel kell venni takaritonot, rendeltek etelt netrol amit kihoznak, a mosast meg bevallalod, gondolom van mosogepetek... Vagy akar a takaritono is be tudja tenni a mosast, a feleseged kitereget, kivasal ennyi. Felesegednek van munkaja? Kulonben en sem szivesen csinalom ezeket a munkakat, s ugy gondolom, hogy nem csak a no feladata a haztartas. Ez affele magyar hozzaallas hogy a feleseg neveli a gyerekeket, vezeti a haztartast, es full munkaidoben dolgozik is. Lehet lepontoztok, de ez nem igazsagos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!