Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem azt mondja, hogy mindent megcsinál, csak főzni, mosni, takarítania ne kelljen. Akkor milyen munkát adjak neki?
Attól függ milyen a háztartásotok. Pl. mosogatás, bevásárlás, vasalás, szemét kivitele, varrás, fűnyírás, autómosás, favágás, csirkék, disznók ellátása, veteményezés, felújítások stb.
(Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy igazságtalan, ha valaki nem csinálja a kérdésben felsoroltakat. Az én házastársam pl. nem főz, nem mos, nem takarít és még fel tudnék sorolni néhány dolgot, amit csak én csinálok, mégis neki van összességében több munkája.)
Hogyhogy milyen munkát ADJ neki??
Hülye vagy, ember? Felnőtt nő, csak ki tud találni magának valamilyen elfoglaltságot!
Remélem, kamu. De ha igaz... ez nem tűnt fel, mielőtt elvetted? (mondom ezt nőként)
Ha a férfi feladatokat sem akarja elvégezni, ezzel a dumával akart átvágni téged. Vagy azt várja, add ki neki feladatba, hogy menjen műkörmöshöz meg plázába. Én leginkább megfenyegetném egy jó kis válással, vagy ráparancsolsz, hogy ne henyéljen, akkor dolgozzon - pl. hogy te sem akarsz főzni, mosni, de vkinek meg kell csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!