Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kiábrándúlás a másik félből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándúlás a másik félből, helyrehozhatóvahy már csak rosszabb lesz?

Figyelt kérdés
Sokat vitázunk,és mostanában a szidalmazás is helyet kapott a kacsólatunkban sajnos.Jogosan merűl fel bennetek a kérdé hogy vajon miét miből kifolyólag jutottunk el idáig. A bizalom hiánya ami egyre fonttosabb helyet foglal el mint ezidáig.Sokszor kapom azon hogy hazudik,de inkább azt nem részletezném hogy miket miről csakhogy nekem.ez negyon de nagyon rosszúl esik .Beszéltünk már erről a párommal de.nem.hajlandó vagy nem akkar engem emberszámba venni hiszen úgyan úgy hazudozik .Ha fonttos lennék számára ha szertene anyira akkor ez nem nagy elvárás .Vagy ez igen is nagy elvárás ?
2015. máj. 9. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Csald meg a P-ba!
2015. máj. 9. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Istenkém,borzalmas a helyesírásod!

Ha nincs már bizalom,tusztelet,akkor meghalt a kapcsolat.Adj esélyt magadnak,hogy mással boldog legyél!

2015. máj. 9. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
*tisztelet
2015. máj. 9. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez függ a hazugság milyenségétől. Pl ha csak azért hazudik, hogy neked jó legyen az szerintem nem akkora vétek (persze attól is függ hogy mi maga a hazugság). Illetve, ha megtiltasz neki valamit akkor "törvényszerű", hogy azt meg fogja szegni pl. ha nem találkozhat a legjobb barátjával csak mert te nem kedveled.

Ha más jellegű a hazugság és nem változik a helyzet.. ha már képtelen vagy bízni/hinni neki akkor azt nagyon nehéz visszaszerezni de nem lehetetlen!

Mondd meg a párodnak, hogy ez neked nagyon rosszul esik és már nagyon nehezen tudsz megbízni benne, és ha tényleg szeret akkor változtasson a dolgain.

Sok sikert! :)

2015. máj. 9. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!