Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Helyrehozható ez a probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyrehozható ez a probléma közöttünk? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy ideje észrevettem, hogy a feleségem mintha eltávolodna tőlem, aztán a napokban rákérdeztem, hogy mi a baj, mire nehezen kibökte, hogy ő már nem érez irántam szerelmet, csak szeretet, s már vágyat sem érez irántam. Nem tudja, hogy ez csak átmeneti, vagy végleges.Én ettől teljesen letörtem, mert én viszont nagyon szeretem őt. Volt már valaki hasonló helyzetben?

2015. máj. 8. 08:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs veszve minden! Én is éreztem már így, nő vagyok, 28 éves. Viszont szerintem ne úgy éld meg, hogy nem szeret. Én sem vagyok már "fülig szerelmes" a férjemben, ezt ő is tudja, hanem szeretem. De ez nem is baj, elmondtam neki, hogy nem barátként szeretem, hanem mint a férjem, társam, úgy, mint akivel le akarom élni az életem. De nem lehet mindig 1000 fokon égni.

Inkább csak a vágyat kell visszahozni, ahogy te is mondtad, töltsetek több időt együtt. Ehhez viszont nyilván kell a feleséged is :) A több idő alatt minőségi időt értek, ne csak üljetek a kanapén. Sok sikert! :)

2015. máj. 8. 13:13
 22/25 anonim ***** válasza:
Én most pont egy ilyen érzelmi válságban vagyok,mint a feleséged.Nem tudom hogyan tovább.Bár az én párom mindent megtett hogy kiábránduljak belőle,most meg csak pislog hogy miért változtam meg.
2015. máj. 9. 06:39
 23/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, te elvesztetted az Édesapádat nemrég. A feleséged pedig dolgozik egy munkahelyen, ahol folyamatosan bókolnak neki a pasik, mert ahogy mondtad, nagybetűs nő. Gondolom sokat tesz azért, hogy mindig csábító és szexis legyen. Egy dekoltált ing vagy ruha, rövid szoknya, magassarkú, átlátszó cuccok... És gondolom élvezi a bókokat, hogy más pasikat felizgat...

Te gyászolsz, ő meg másik pasiknak kelleti magát? És mégis azt mondod, hogy ő van nehéz helyzetben?

Mi ebben a nehéz helyzet a feleséged számára? Én komolyan nem értem ezt a női viselkedést. Én nem vagyok házas, nem vagyok tapasztalt, nem értek a nemi szerepekhez, de valahogy olyan jellemtelennek tartom. Nem értem, hogy a többi ember számára mitől normális és elfogadható ez

2015. máj. 9. 12:39
 24/25 anonim ***** válasza:
23-as vagyok, az előző. Félreértés ne essék, nem azt akarom mondani a hozzászólásommal, hogy válj el vagy ilyesmi. Csak felmerült bennem ez a kérdés és úgy tűnt, hogy a többi hozzászólóban nem.
2015. máj. 9. 12:58
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Hát a helyzet a hétvége folyamán sem sokat változott:-(. Próbáltam Vele beszélgetni erről, de szerinte felesleges ennek túl nagy feneket keríteni, csak, hát én észreveszem a változást, hogy már nem ér hozzám spontán, nem ölel át. Régebben Ő volt a bújósabb, most nekem kell...Elmondtam neki, hogy én most nem igazán vagyok a toppon, Édesapám elvesztése miatt, a munkám is most elég stresszes, de mindezek ellenére próbálok több időt tölteni Vele, de olyan meddőnek érzem ezt az egészet. De ma reggel, úgy keltem fel, hogy lesz, ami lesz, időt adok neki, aztán majd kiderül...Kedves leszek Vele és figyelmes, de nem viszem túlzásba, mert az elmúlt napok, szerintem eléggé eltúloztam a dolgot, és nem éreztem túl komfortosan magam...Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát és a támogatást:-). Ha fejlemény lesz, megírom..
2015. máj. 11. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!