Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy még helyrehozható?
Sokat veszekszünk az utóbbi pár hétben, pedig még csak másfél éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, ez nem kérdés, de akárhogy próbáljuk, akármit is találunk ki, mindig újra kezdődik. Honnan tudom hogy még érdemes küzdeni, és mikor léptük át azt a határt, hogy már csak erőltetjük amit nem kéne?
Szeretem tiszta szívemből, de vajon ez elég ahhoz, hogy megoldhassuk?
Azért fogalmazódott meg, mert félek hogy nem tudjuk megoldani a gondokat, és olykor könnyebb lenne elfutni. De mindig rájövök hogy nem menne.. volt hogy így döntöttünk, de pár órát se bírtunk, már rohantunk vissza egymáshoz.
Nem megy a másik nélkül..
Én nehezményezem, hogy nem elég romantikus. Nem mutatja mennyire fontos vagyok neki, és vitáknál nem tudok vele beszélni.
Ő pedig azt, hogy uralkodni akarok, mindig az van ahogy én döntök, vagy nem, akkor rávezetem. Hogy nem adok elég szabadságot neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!