Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek még helyrehozható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még helyrehozható valahogyan?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok vele. L/22, F/25.

Az a gondom, hogy nem érzem, hogy lenne ebben a kapcsolatban tartalom. Én szeretem őt, és szívesen beszélgetnék, találkoznék vele többet. De mintha neki nem lenne igénye rá. Szerintem keveset talizunk, keveset beszélünk, és nagyon rossz, hogy semmi kedveset nem mond nekem soha.

3-4 naponta beszélünk átlagban. Ha gyakrabban írok neki, van, hogy nem válaszol, mert sokat dolgozik és fáradt. Azt mondja, nincs ereje gondolkodni sem. Felhív utána, de van, hogy csak pár nappal később. Van msn-je otthon, de nem vett fel, ott nem szeret beszélgetni. Még azt sem írja nekem elköszönésként, hogy "puszi". Ilyen szinten nem mutat semmi érzelmet. Az utcán nem szereti megfogni a kezem. Nem is törekszik rá, hogy gyakrabban találkozzunk, mint 2-3-4 hetente egyszer.

Mit gondoltok? Elhatároztam, hogy szakítok vele a hétvégén, mert bár ő a barátomnak tekinti magát, de szerintem ez így nem igazi kapcsolat. De olyan nehéz lenne...mert szeretem. De hogy ő szeret-e...nem tudom, soha nem mond semmit. Szerintetek ha megkérem, változtasson ezeken a dolgokon, akkor lehet ebből egy jó kapcsolat?

Vagy én vagyok a "túl tapadós", hogy nem elég, ha heti egyszer 10 percet beszélünk telefonon, meg ír egy nagyon rövid ímélt? Mert átlag ennyi szokott lenni a heti kommunikációnk:(. Azt mondja, fáradt, és nincs ereje esténként levelet írni.

De nekem ennél egy héten több mesélni valóm lenne. Ez túlzás szerintetek, hogy én azért két naponta, vagy legalább minden harmadik nap beszélnék vele, akkor is, ha fáradt?

Nem volt még előtte igazi kapcsolatom, így nincs mihez viszonyítani, nem tudom, "mi a normális". Ti ezt hogy látjátok? Rámászásnak tűnne a kérésem, hogy beszéljünk többet? ... bár igazából mindegy, mert ez így nem elég nekem...

2010. nov. 29. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:

úúú :( figyi, nagyon megérne egy beszélgetést ez a dolog kettőtöknek... próbáld meg, adj esélyt a beszélgetésnek.

ez így tényleg nem igazi kapcsolat :(

kérd meg, hogy üljön le veled, beszélned kell vele, nagyon fontos, kérdezd ki alaposan az érzelmeiről, állítsd szembe a tieiddel, mondd el neki, mennyire fáj, hogy ő így akarja ezt a kapcsolatot. te nem így akarod, ha nem tudja elfogadni, akkor vége...

drukkolok nagyon!

és majd én helyette ideírom: puszi:)

16/L

2010. nov. 29. 23:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi 16/L.

Elég rossz nekem ez így, mert egyáltalán nem érzem, hogy szeret.:(. Mikor én mondom, vagy írom neki, hogy fontos nekem, vagy fontos az, ami kettőnk közt van, arra sem ír semmit, és nem si mond.

2010. nov. 29. 23:08
 3/4 Fish1 ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem szeret téged. Ha az egyik szereti a másikat, nem fog átlátszó kifogásokat találni, hogy huh most fáradt vagyok (telefonálni? azt lehet fekve is), msn-t nem, mert nem szeretem...ugyan már! Nem te vagy "tapadós", egy normális kapcsolatban az emberek naponta beszélnek egymással és nem a kifogásokat keresik. A fáradtságra és a munkára a legkönnyebb mindent ráfogni, ami még néhány alkalommal el is megy, mert lehet az ember fáradt, de minden egyes alkalommal??! Szerintem keress olyan párt, aki jobban megbecsül.
2010. nov. 30. 01:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Háát ne is haragudj de én is azt mondom, hogy ezzel a pasival hiú ábrándokat kergetsz amiből nem lesz semmi...

Én is sokat dolgozok újabban 24 órát dolgozok 24-et otthon vok az éjjel nem alszom másnap megint munka ez most lényegtelen miért így van...DE! nekem ne dumáljon már hogy annyira fáradt, hogy nincs ideje egy roh@dt telefonra vagy egy nyavajás sms-re ez nagyon rossz szöveg..

A másik meg, hogy nincs ereje gondolkodni na nemááár ez a héét vicce.

Egyszerűen és nagyszerűen ez a pasi sz@rik a fejedre, már ne is haragudj, téged meg naivnak néz kis lükének, hogy úgy sem találsz mást ő meg eljátszadozik veled 2-3 hetente. Azt sem tartom kizártnak hogy van neki más...

A helyedben dobnám a fenébe mert, hogy totál hülyének néz téged, vagy , hogy ő egy nagy b@rom idióta az is biztos!

26/f

2010. nov. 30. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!