Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az esélyeim? Helyrehozható vagyis visszacsinálható még a dolog?
Én szeretem,de nem merek lépni,mert neki van valakiuje... már lassan 3 hónapja lesz... :S vissza akarom kapni,de ha ő meg tényléeg oda van a csjaért,akkor nem fog visszajönni hozzám
Hülye voltamh kidobtam :( :S
Nem értem miért írják többen is, hogy nem szeretett eléggé. Honnan veszik? Én nem tudom. Végleg kidobtad, elment. Nem halt bele. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretett eléggé. Sokféle ember van, nem kötelező belehalni minden szakításba. Ez azt jelenti, hogy nem kötődött erősen Hozzád. De ez egy másik fogalom, nem a szeretet.
Hülye voltál, kidobtad, pedig csak nem voltál biztos magadban. Azt sem lehet tudni, hogy most mi van. Mert lehet, hogy az illető kifelé boldog, befelé meg szenved. Ezt csak Ő tudhatja, meg akinek elmondja esetleg. (Legjobb barát talán, ha van ilyen.) És lehet tényleg boldog is. Ki tudja?
Azzal egyet értek, hogy nehéz innen bármit is... Ha olyan, és büszke, nem fogad vissza, mert megaláztad. De ez sem biztos. Én nem ismerem Őt. Bármi lehet. Lépni Neked kell, mert Te vagy az, aki akar valamit. Ilyen az élet. Kegyetlen, ámde legalább igazságtalan is. ;)
nem tudom mit csináljak... sajnos személyes találkozásra nem sok lehetőség van...
és a 3 gónao igen sok idő... lehet h nem csak kifelé... de befeléá is boldog... :( aminek örülnöm kéne,de így nem tudok,h én meg szencedek... annyira hülye voltam! Bárcsak belement volna szünetbe... :(
az se jó ha várok-mert minnél több 9dőt van a csajjal annál jobban fogja szeretni... és az se jó ha most megmondom neki,mert akkor azzal jön,h én akartam a szakítást,meg mér 2 szer volt ilyen hveszekedés alkalmával szakítottunk és ő becsajozotth könnyebben felejtsen,vagy h féltékennyé tegyen.... sikerült is,mert 2 nap után vissza csábítottam... és mikor most vége lett akkor mondtam neki h nem fogok bele avatkozni többet,még akkor se ha rohadtul bánom... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!