Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, akivel nagyon jóban vagyunk, de nekem régóta többet jelent, mint barát (5 éve). A családjából ezt mindenki tudja. Valahogyan szeretném, ha együtt lennénk, de nem tudom mit tehetnék. Szerintetek?
Aki igazán szeret az tud elengedni. ez egy régi mondás...és állati nagy... csak betarthatatlan. :P
Én azt mondom, hogy add a tudtára, hogy kell neked, de legyen tartásod! mutasd meg ha úgy tesz, hogy a másik bnőjét választja-mutasd meg, hogy neked akkor is kell. és ne azzal,m hogy a csajszit bántod, mert azzal magadat nyírod ki. sokkal inkább a pasit kell befolyásolni. küldj neki jeleket, éreztesd vele, hogy fontos neked. és ne lógj a nyakán, ne kémkedj utána. :)
nyugi, lélegezz és hajrá :)
sok sikert :)
Én ugyanígy vagyok csak fordítva.
És igen ahogy a 2. válaszoló is írta aki igazán tud szeretni az tud csak elengedni dehát kúva sz@r és nehéz....
A lánynak barája van, és szereti is, jóban vagyunk 3 éve, és eleinte volt több de nem lett több ezt nem részletezem. A lány családja is tudja h több volt és több ez mint barátság , de most már ÁLLJ van! szóval nehéz elfogadni h nem engem választott párjának de ez van.
ettől még találkozok vele időnként beszélgetünk elvagyunk stb...mert annyira szeretem, hogy képtelen vagyok arra, hogy soha többé ne lássam és inkább belenyugszom a barátságba mint abba hogy semmi se legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!