Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Helyrehozható ez a probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyrehozható ez a probléma közöttünk? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy ideje észrevettem, hogy a feleségem mintha eltávolodna tőlem, aztán a napokban rákérdeztem, hogy mi a baj, mire nehezen kibökte, hogy ő már nem érez irántam szerelmet, csak szeretet, s már vágyat sem érez irántam. Nem tudja, hogy ez csak átmeneti, vagy végleges.Én ettől teljesen letörtem, mert én viszont nagyon szeretem őt. Volt már valaki hasonló helyzetben?

2015. máj. 8. 08:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam neki, hogy egy kicsit figyelje a saját érzéseit. Az hozzá tartozik a dologhoz, hogy nemrég hunyt el édesapám, és ez eléggé megvisel, és Ő próbál engem kímélni, és inkább az én érzéseimre próbál figyelni...Csak, hát én sem vagyok vak, észreveszem a változást, és ezt szóvá is tettem Neki..
2015. máj. 8. 09:16
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
Ahogy olvasom a hozzászólásaidat, te sokkal többet nem tehetsz, hisz naponta elmondod mit érzel... sosem értem, hogy miért száll el valaki azért, mert az új munkahelyen idegen pasik csorgatják a nyálukat utána... szerintem ez szánalmas, és jellemtelen nőre vall... megjegyzem, én is olyan helyen dolgozom ahol szinte csak férfiak vesznek körül, de soha eszembe sem jutott komolyan venni a bókokat, és így tisztelnek, szeretnek... az nem jut eszébe a feleségednek, hogy azoknak a férfiaknak is van családja? Azért én sokáig nem maradnék olyan emberrel aki közli, hogy nem érez semmit, vágyat sem iránta, ez megalázó!
2015. máj. 8. 09:59
 13/25 A kérdező kommentje:
Igen, néha én is azt érzem, hogy ez nála végleges..Ő azt mondja magáról, hogy szerelmes típus, és most meg van ijedve, hogy nem érzi a szerelmet irántam..De hát a szerelem átalakul egy idő után jobb esetben erős szeretetté, és ő ezt érzi is..De azt mondja, hogy vágyat nem érez irántam. Régebben például egy nap többször is felhívott és én is őt..Megkérdeztük egymástól, hogy mi újság? Hogy telik a másik napja. Most szinte csak én hívom. Olyan jó lenne belelátni a fejébe, hogy mit gondolhat..Tényleg, csak egyet tudok tenni, hogy kivárok,s mellette éreztetem vele, hogy mennyire szeretem...
2015. máj. 8. 10:53
 14/25 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok házasok? Pár év után teljesen normális, hogy a lobogó, izgatott, túlfűtött érzelmek helyébe higgadtabb szeretet, összetartozás-érzés stb. költözik, de ez nem azt jelenti, hogy nem szereti a másikat.
2015. máj. 8. 10:58
 15/25 A kérdező kommentje:
1 év és 2 hónapja házasodtunk össze, azelőtt 2 évet éltünk együtt..Remélem, hogy csak egy hullámvölgy ez nála..Mert ez előfordul, csak állítása szerint Ő még nem érzett ilyet, és ez megijeszti.
2015. máj. 8. 11:05
 16/25 anonim ***** válasza:
Szóval 3 éve éltek együtt. Ez teljesen normális. Nyilván ez az első ilyen hosszú és komoly kapcsolata, ezért nem jött még rá, hogy ez így van.
2015. máj. 8. 11:06
 17/25 anonim válasza:

Közös tevékenység, cél segit nektek ebben amelyet a Biblia tanulmányozása által megtehettek. Egy csodálatos jövő reménységét tárja fel, amely feléleszti a vonzalmat közöttetek.

37.Zsoltár 29. "Az igazságosak öröklik a földet és örökké rajta lakoznak."

2015. máj. 8. 11:14
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy minden kis problémánál lekell zárni egy kapcsolatot, azt vallom én is, hogy tenni kell azért, hogy jobb legyen. De ebben az esetben én baromi korainak érzem ezt a kiégést. Mikor feltetted a kérdést azt hittem minimum 10 éve házasok vagytok, gyerekek vannak stb. Erre kiderül, hogy alig pár éve vagytok együtt. Ha már most ezt érzi bele gondoltál mi lesz x év, x gyerek után, ha most mikor csak magatoknak éltek se tudtok örülni egymásnak és fontosabb, hogy más bókoljon vagy csapja a szelet? Ne legyen igazam, de pár éven belül vagy félrelépés lesz vagy válás.

Én nem akarnám az életemet úgy leélni, hogy nem vonzódom a társamhoz, "csak" szeretem mint embert, nem nyugdíjas vagyok, akit a sok közös év, emlék összeköt és már tényleg csak a szeretet a lényeg. De nem vagyunk egyformák, valakinek a megszokás, a kényelem és a biztonság fontosabb.

2015. máj. 8. 11:47
 19/25 Bence_ ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok?

Ő azt várja, hogy te tedd boldoggá, dobd fel a kapcsolatot?

2015. máj. 8. 12:13
 20/25 A kérdező kommentje:
Én 36, Ő 33 éves, egy gyermek van a feleségem előző házasságából, nálam sajnos 2 éve oligozoospermiát diagnosztizáltak, így nekem természetes úton nem lehet gyermekem..Ö nagyon szeretne még gyermeket, és nagyon megviseli, ha a környezetében valaki terhes lesz. Szóba került a Kaáli is, el is kezdtük, de aztán mivel nagyon félt a hormonkezeléstől, így abbahagytuk, és elindítottuk az örökbefogadást.
2015. máj. 8. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!