Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan viselkedjek okosan ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek okosan ha megöl a féltékenység?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok, meghíztam, májfoltos a fejem, mivel folyamatosan carul vagyok nem voltam kozmetikusnál, fodrásznál 4 hónapja, lenőtt a hajam, benőtt a szemöldököm, sérvem miatt gyakran az ágyból is nehéz ki kelnem. Férjem 38 éves, csak miatta válaltam a gyereket, neki még nincs.

Elmondása szerint exe mellett más nőre rám sem nézett. Na mellettem meg flörtöl. Barátja feleségét isteníti, mint félhülye issza a szavait. Ha náluk vagyunk vele foglalkozik, mondta neki a multkor előttem, hogy szeretné meztelenül látni. Mikor számonkértem azt mondta hülye vagyok, csak barátok, flörtöljek én is. Vivces. Ki akarna egy ronda nővel flörtölni? A munkatársának azt írta egy csinos képnél a facen, hogy így gyere dolgozni is, vagy szellősebben. Egy barátja exevel most beszélte meg, hogy éjjeles után elviszi fényképezni, majd szombaton elmegy a múzeumba egyedül(a csaj minket is hivott) ahol dolgozik. Egy csomó csajhoz ír, hogy csinos, nekem csak azokat a képeket lajkolja amin a gyermekeimmel vagyok. Régen írt az uncsitesómnak, hogy lefeküdne vele. Ő mondta el, és azt mondta csak ki akarta a csajt próbálni. A legelső csaj mindenkinek mondja, hogy a férjem pamaszkodik rám minden miatt, car feleség vagyok, meg car ember. Most sem kért bocsánatot, azt mondta hisztis bunkó vagyok és a csajjal (első) ül a kocsmába órákat ahol dolgozik.Gyakran mondja, hogy bálna vagyok és jó lenne ha mennék már kozmetikushoz, fodrászhoz. Ha sírok emiatt hisztis vagyok és csak viccelt.

Hogy kéne nem hisztisnek lenni?

2015. máj. 6. 08:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagyon bunkó hisztis vagy . Elhanyagolod magad. Az " uncsi tesó" helyett miért nehezebb leírni hogy unoka testvér??? Meg car?
2015. máj. 7. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!