Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek okosan ha megöl a féltékenység?
Terhes vagyok, meghíztam, májfoltos a fejem, mivel folyamatosan carul vagyok nem voltam kozmetikusnál, fodrásznál 4 hónapja, lenőtt a hajam, benőtt a szemöldököm, sérvem miatt gyakran az ágyból is nehéz ki kelnem. Férjem 38 éves, csak miatta válaltam a gyereket, neki még nincs.
Elmondása szerint exe mellett más nőre rám sem nézett. Na mellettem meg flörtöl. Barátja feleségét isteníti, mint félhülye issza a szavait. Ha náluk vagyunk vele foglalkozik, mondta neki a multkor előttem, hogy szeretné meztelenül látni. Mikor számonkértem azt mondta hülye vagyok, csak barátok, flörtöljek én is. Vivces. Ki akarna egy ronda nővel flörtölni? A munkatársának azt írta egy csinos képnél a facen, hogy így gyere dolgozni is, vagy szellősebben. Egy barátja exevel most beszélte meg, hogy éjjeles után elviszi fényképezni, majd szombaton elmegy a múzeumba egyedül(a csaj minket is hivott) ahol dolgozik. Egy csomó csajhoz ír, hogy csinos, nekem csak azokat a képeket lajkolja amin a gyermekeimmel vagyok. Régen írt az uncsitesómnak, hogy lefeküdne vele. Ő mondta el, és azt mondta csak ki akarta a csajt próbálni. A legelső csaj mindenkinek mondja, hogy a férjem pamaszkodik rám minden miatt, car feleség vagyok, meg car ember. Most sem kért bocsánatot, azt mondta hisztis bunkó vagyok és a csajjal (első) ül a kocsmába órákat ahol dolgozik.Gyakran mondja, hogy bálna vagyok és jó lenne ha mennék már kozmetikushoz, fodrászhoz. Ha sírok emiatt hisztis vagyok és csak viccelt.
Hogy kéne nem hisztisnek lenni?
Carul vagy? Először erről az idétlen tini szavakról állj le :)
Nah és ha tudod, hogy jobb lenne, ha elmennél fodrászhoz, kozmetikushoz, meg egy kicsit mozognál, csinosabban öltözködnél, akkor miért nem teszed meg?
Ha erre lusta vagy, akkor ne is csodálkozz!
Car ügy.
Nem kellett volna gyereket szülnöd, hogy szenvedjen majd ő is, merthogy ha ilyen család lesztek, akkor fog szenvedni szegény gyerek. Jobb lett volna ha szakítotok korábban és kerestél volna valami husipasit, aki nem túl aktív és összeilletek. Akkor nem jött volna különbség hozta féltékenység...
Rinya, rinya, rinya.
Értem én, hogy terhesség alatt megváltoznak a hormonok, de nekem valami azt súgja, hogy a hormonok nélkül sem lenne ez a történet sokkal másabb.
Nem szeretek ismeretlenül megítélni másokat, de az írásodból nekem úgy tűnik, hogy a férjed egyértelműen "szoknyabolond" (kérdés, hogy csak ártatlan nyálcsorgatós módon, vagy félrelépős típus) , te meg jobban szeretsz panaszkodni, mint a tettek mezejére lépni, és változtatni azon, amin lehet.
Elnézést, de hány éves vagy, és mi ez a gyerekes szleng, hogy carul vagy? A trágárságszűrőt másképp is meg lehet kerülni. :-)
Mondjuk ha adnál magadra, nem keresne a férjed mást. Terhesen is lehet egy nő csinos.
1. Gratulálok a választásodhoz, rettenetesen zseniális döntés volt gyereket szülni egy ilyen pasinak. " Régen írt az uncsitesómnak, hogy lefeküdne vele." Tehát nem most lett ilyen, régen is ilyen volt, te mégis szülsz neki. Akkor megérdemled.
2. Te hisztizel, elhagyod magad és kifogásokat keresel folyton, mindemellett még mindenki sajnáljon is. Kapd össze magad, fejezd be a hisztikézést, kezdj magaddal valamit, és egyből nem érzed majd szarul magad a bőrödben. Elárulom neked, én is terhes vagyok, 7 hónapos, de nem vagyok bálna, nincs lenőve a hajam, sőt, a szemöldököm is meg van csinálva, és normálisan is öltözöm. Pedig én is szarul voltam ám, hánytam az első 14 hétben elég sokat, de akkor se voltam igénytelen. Én se bírtam elmenni a fodrászhoz, meg a kozmetikushoz, mert ha bármilyen járműbe beültem, 5 perc múlva hánytam, de megkértem a tesómat, hogy fesse be a hajam otthon, és kiszedtem magamnak a szemöldökömet. Jééé, így is lehet. Az meg, hogy mennyit zabálsz, és hogy öltözöl, szintén rajtad múlik, szóval nem értem a rinyát, egyszerűen kapd össze magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!