Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség a részemről?
Haza készülök néhány napra, mert már egy éve nem láttam a családom, valamint néhány orvosi vizsgálat és ügyintézés is esedékes. Megbeszéltük a vőlegényemmel, hogy ő itthon marad, mert nem lenne időm vele is foglalkozni, plussz nem akarok majd´ 60 ezret kifizetni az útra, akkor inkább kirándulhatnánk nyáron. (egyenlőre csak nekem van keresetem, ő jövő hónap végez a suliban, aztán megy munkát keresni)
Mindenáron jönni akar, mert hogy gonosz vagyok, ha itthagyom egyedül.
Tényleg az lennék?
(Külföldön élünk, otthon az ő anyanyelvén beszélünk, ő az enyémet nem beszéli)
Nem tudom, miért egyértelmű neki, hogy Te fizesd az útját.
Mondd, hogy ha ő fizeti, jöhet.
A fazont már réges régen valagba rúgtam volna,amiért nem tanulja meg a nyelvemet legalább olyan szinten,hogy anyukámékkal tudjon 4-5 tőmondatot váltani.Bizony erőlködjön,így kéne egy multi-kulti kapcsolatban.
Egyébként nem szemétség,60 rongy egy főre tényleg sok,mondom úgy,hogy nem vagyok sóher.
Én biztos hogy nem tartanék el egy férfit sem!!!!!!!!
Ez elég nagy szégyen egy pasira nézve.
Az meg főleg hogy más f...-val veri a csalánt....
Te pénzed,te gazdálkodsz,de jól,gondold meg hova teszed.
arigo nevű felhasználó
Szerintem ez az arigo maga egy hatalmas nagy VALAG!-)
tobb ilyen kerdes volt mar egy magyar lany tart el egy kulfoldi pasit kulfoldon
komolyan ennyit ertek lanyok???
Most el kellene döntened, hogy kell-e selyemher... - selyemfiú neked, vagy nem. Ha kell, fizesd a költségeket.
(Mellesleg:
- ha eljegyzek valami külföldi jöttmentet, az tanulja meg az én nyelvemet
- keresete nincs, cserébe követelőzik, és már el is jegyzett csupasz sejhajjal - hát, hát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!