Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek az exek rohamot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az exek rohamot kapnak ilyenkor?

Figyelt kérdés
Egyiket se vette el a férfi feleségül,pedig akarták a nők,gyerekek is születtek,mindezek ellenére se.Erre jön egy nő akit elvesz feleségül(nincs gyereke,nem terhes,tehát nem gyerek miatt).Ilyenkor az exek(nők) ,nem kapnak dührohamot ?
2015. máj. 4. 16:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem hinném. Valszeg már rég mással élnek.
2015. máj. 4. 16:44
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Lehet, hogy egyes exek dührohamot kapnak ilyenkor, téged viszont csak elvesz, és bármikor elválhat tőled, velük viszont gyereket vállalt, ami életre szóló kötelék.
2015. máj. 4. 16:47
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

Bevallom, én nem kaptam rohamot, sőt inkább sajnáltam szegény nőt. Nála még tart a rózsaszín köd és nem látja a valóságot. Anno én is csak későn láttam meg.

Az exem felesége még most sem akarja elfogadni az igazságot, pedig már az utódja is képben van.

Ezzel nem azt mondom, hogy az összes ilyen típusú férfi lelketlen, haszonleső dög, csak én egy ilyet fogtam ki.

2015. máj. 4. 16:50
 4/15 A kérdező kommentje:
2-es,nyugodj meg,nem engem fog elvenni.Azt viszont ne meséld be nekem hogy egy gyerek,ami becsúszhatott is nagyobb dolog egy férfinek,mint hogy arra adja a fejét hogy elvesz feleségül valakit,ami önszántából történik.
2015. máj. 4. 16:51
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, te beteg vagy, ha az exeken kárörvendezel.

Normális nő nem féltékeny az exek új barátnőjére, mert minek.

Igazán főnyeremény egy pasi, akinek több exénél is vannak gyerekei.

2015. máj. 4. 16:53
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
#4: A gyerek nagyobb dolog minden normális embernek. AZ örökre az övé.
2015. máj. 4. 16:54
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

3-as vagyok

Nálunk ugyan nem becsúszott a gyerek, de elég sokat foglalkozik vele is és a másik két gyerkőcével is. Szinte minden nap találkozik velük. Ha mondhatom, most jobb a kapcsolatunk mint mikor még együtt voltunk. A rossz viszont az az egészben, hogy így többet megtudok róla, mint szeretnék, azaz, hogy kivel és mikor csalta meg a nejét és hogy ha válnak csak a hitel felét kell kipengetnie, pedig csak a töredékét használták fel közösen stb.

2015. máj. 4. 17:06
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, ahogy a férjem exeit elnézem, szerintem egyik sem kapott semmilyen rohamot. :D
2015. máj. 4. 17:10
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

Mondjuk nekik gyerekük nem született...

8-as voltam.

2015. máj. 4. 17:11
 10/15 anonim ***** válasza:
63%

Nem tetted fel a anyós anyáknapják kérdést is?

Ugyanaz a bunkó stílus és lepontozás, ugyanolyan gyenge színvonalú kérdés.

2015. máj. 4. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!