Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az exek rohamot kapnak ilyenkor?
Bevallom, én nem kaptam rohamot, sőt inkább sajnáltam szegény nőt. Nála még tart a rózsaszín köd és nem látja a valóságot. Anno én is csak későn láttam meg.
Az exem felesége még most sem akarja elfogadni az igazságot, pedig már az utódja is képben van.
Ezzel nem azt mondom, hogy az összes ilyen típusú férfi lelketlen, haszonleső dög, csak én egy ilyet fogtam ki.
Kérdező, te beteg vagy, ha az exeken kárörvendezel.
Normális nő nem féltékeny az exek új barátnőjére, mert minek.
Igazán főnyeremény egy pasi, akinek több exénél is vannak gyerekei.
3-as vagyok
Nálunk ugyan nem becsúszott a gyerek, de elég sokat foglalkozik vele is és a másik két gyerkőcével is. Szinte minden nap találkozik velük. Ha mondhatom, most jobb a kapcsolatunk mint mikor még együtt voltunk. A rossz viszont az az egészben, hogy így többet megtudok róla, mint szeretnék, azaz, hogy kivel és mikor csalta meg a nejét és hogy ha válnak csak a hitel felét kell kipengetnie, pedig csak a töredékét használták fel közösen stb.
Mondjuk nekik gyerekük nem született...
8-as voltam.
Nem tetted fel a anyós anyáknapják kérdést is?
Ugyanaz a bunkó stílus és lepontozás, ugyanolyan gyenge színvonalú kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!